17/02/2016

Найкращі готелі для відпочинку з дітьми

Відпочинок з маленькими дітьми — заняття не тільки веселе, але і клопітке. З одного боку, ви спокійні, бо діти не залишилися вдома, а знаходяться під вашим наглядом, з іншого — їм доводиться приділяти максимум уваги, позбавляючи себе радощів повноцінного відпочинку.

відпустку з дітьми
дитяча анімація
з дітьми на море

Для того, щоб трохи розвантажити себе, а також порадувати своїх малюків, краще вибирати готель сімейного типу, в якому для них передбачені всі умови. До таких відноситься цілий перелік послуг, орієнтованих на дитячі потреби, залежно від віку:

  • няньки, бейбі-сіттери;
  • дитяча анімація;
  • дитяче меню;
  • дитячий стільчик в ресторані;
  • ліжечко в номері;
  • дитяча ігрова зона;
  • дитячий басейн.

Оскільки найбільш популярними і масовими місцями відпочинку для українців є Туреччина і Єгипет, то з них, мабуть, варто почати.

Туреччина

Відпочинок в Туреччині з дітьми стане простішим і приємнішим, якщо грамотно підібрати місце для поселення. Зверніть увагу на те, щоб на території готелю, де ви збираєтеся заселитись, не було гучних дискотек. Навіть якщо вони і будуть досить близько, варто брати номер подалі, щоб нічний шум не заважав нормальному сну, як дитячому, так і вашому. Готелі Туреччини для відпочинку з дітьми позиціонують себе як сімейні комплекси, а тому часто, окрім барів і ресторанів, не мають у себе на території нічних клубів.

відпочинок у Туреччині
дитяча анімація в готелі
відпочинок з дітьми в Туреччині
готель для відпочинку з дітьми, Туреччина

Одним з готелів, де вашій дитині приділятимуть максимум уваги, є Pirate’s Beach Club HV-1. Цей готель розташований на курорті Текірова, досить знаменитому серед українських туристів. Дитячий відпочинок тут йде не в якості додаткової послуги, його можна назвати головною концепцією комплексу. Готель оточений величезною зеленою територією, а окремо побудовано дитячий клуб. Тут ваш малюк може розважатися в ігровій зоні, кімнаті для малювання або подивитися мультфільми в дитячому кінозалі. Російськомовні аніматори поєднують комп’ютерні ігри з активними, для малюків складена захоплююча програма. Крім усього перерахованого вище, дітки можуть спробувати себе в ролі акторів у костюмованих постановках, а ввечері малюків чекає пінна дискотека. Також на території знаходяться невеликі атракціони і зоопарк, а на пляжі розташований критий дитячий майданчик.

тури в Туреччину з дітьми
ігрова кімната в готелі
дитячий клуб в готелі
майданчик в готелі, Туреччина

Якщо ви хочете відвідати з дітьми курорт Белек, вирушайте в готель Ela Quality 5*. Малюків тут чекає справжнє дитяче містечко з ігровими кімнатами, гірками, атракціонами і рестораном з дитячими стільцями. Меню в ресторані складається лише з корисних страв, їжу для малюків готують виключно на пару. За солодощами і напоями можете вирушити в дитячий міні-бар. У дитячому містечку малюків ділять на три категорії, залежно від віку хлопцям підбирають активні розваги. Для найменших працює цирк, театр звірів і птахів, для дітей більш старшого віку передбачені заняття з управління повітряними зміями, розкопки стародавніх кісток рептилій і дитяча йога. Підлітки можуть взяти майстер-класи з діджеїнгу та приготування коктейлів. На території комплексу розташовані дитячі басейни з водними гірками, в одному з яких підігрівається вода.

Єгипет

Кращі готелі Єгипту для відпочинку з дітьми характеризуються ідеальним розташуванням, поряд з пляжем, в ідеалі — ще й вдалині від центру курорту. Варто відзначити, що дітям тут фактично не треба акліматизуватись, що робить сам по собі Єгипет відмінним місцем для спільного відпочинку. У більшості готелів, орієнтованих на сімейний відпочинок, пляжі розташовані на ділянках з неглибоким морем, а самі території обладнані масою розваг.

відпочинок у Єгипті
відпустку в Єгипті з дітьми
на море з дитиною
номер у готелі Four Seasons Resort, Єгипет

Прекрасним вибором стане готель курорту Шарм Ель Шейх Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5*. Відпочинок з дітьми в Єгипті стане незабутнім, якщо ви оселитесь тут. Від аеропорту не доведеться довго їхати, а до центру всього 15 кілометрів. Готель має високі стандарти сервісу, для дорослих передбачений відпочинок СПА. Малюків тут чекає дитячий клуб, в якому з дітьми займаються професійні педагоги. Тут проводяться конкурси, ігри та різноманітні заходи. У своєму номері ви знайдете окрему дитячу косметику і халатик. При відвідуванні ресторану вам запропонують дитяче меню, спеціалізовані стільчики, пляшечки і тримачі для них. Працює послуга замовлення няні. Територія всіляко сприяє тому, щоб дитина максимально весело провела своє дозвілля, аніматорами тут проводяться захоплюючі заходи, крім цього є майданчик і дитяча кімната з розвагами.

дитячий відпочинок
гірки для дітей
анімація в готелі, Єгипет
дитяче меню в готелі

Не менш гідним варіантом для відпочинку з малюком стане і готель Baron Resort Deluxe 5*. Розташований поблизу центру курорту Шарм Ель Шейх, він має ще масу вагомих плюсів. Від аеропорту тут всього 4 кілометри, а пляж знаходиться поряд з неймовірним кораловим рифом поблизу острова Тиран. Не можна не відзначити красу зелених територій готелю і відмінну кухню. Для малюків передбачений дитячий басейн, що підігрівається в зимовий сезон. Також комплекс має в своєму розпорядженні чудову дитячу анімацію і ігровий майданчик. Адміністрація надає послуги няні і за запитом вам в номер доставлять дитяче ліжечко. Ресторан пропонує дитячий куточок, меню для найменших, а також спеціальні стільчики.

Туніс

Туніс прекрасний своїм кліматом, навіть спека не впливає на самопочуття туристів, оскільки повітря сухе, а це важливо для самопочуття вашого малюка. Місцеве населення з великою повагою ставиться до дітей, і майже при кожному готелі розташовані центри таласотерапії, корисної як дорослим, так і дітям. Готель бажано обирати з дитячим меню, оскільки їжа в Тунісі екзотична і специфічна. Також слід відзначити низьку якість місцевої води, не давайте дитині пити з-під крана, а також стежте, щоб його напої були без льоду.

басейн з дитячою зоною, Туніс
равлечения для дітей в готелі
номер в готелі Club El Bousten, Туніс
відпочинок в Тунісі з дітьми

Прекрасним варіантом для розміщення з дитиною стане готель Club El Bousten 3*. Територія готелю переповнена дитячими куточками. Тут ви знайдете дитячий майданчик, на якому дитині буде цікаво провести дозвілля. Окремою розвагою для всієї родини стануть водні гірки, розташовані біля басейну. Дитячий басейн також обладнаний водними атракціонами. Для малюків працює дитяча анімація і клуб, розрахований на вікову категорію 4-12 років. На рецепції за додаткову плату ви зможете замовити послуги няні, а в ресторані дитині запропонують спеціальний стільчик. Захоплюючим стане похід на дитячу дискотеку або в невеликий зоопарк, розташований тут.

відпустку з дитиною, Туніс
водні гірки для дітей
розваги в басейні

діти на море

Готель Magic Life Africana Imperial 5* стане для вас з дитиною справжнім відкриттям, адже в Тунісі він позиціонує себе, як один з найкращих сімейних готелів. Для малюків тут передбачено все. Дитина може плескатися в безпечному дитячому басейні, а в перервах між купаннями його буде розважати анімація. Передбачені послуги няні, а також міні-клуб, розділений на дві вікові категорії: 3-12 років та 12-16 років. Коли ігри в міні-клубі набриднуть, можна перейти на ігровий майданчик або до ігрової кімнати. У ресторані передбачені дитячі стільчики, а також дитяче меню, що, як уже згадувалося вище, для Тунісу дуже важливо через специфічні національні страви.

Таїланд

Таїланд вже сам по собі дуже цікавий діткам, адже тут безліч дивовижних речей, які їм ніколи не доводилося бачити. Можна погладити слона, подивитися шоу крокодилів чи тигрів, пограти з мавпочкою і помилуватися незвичною природою. Клімат тут також не важкий для сприйняття, а морські береги цілком безпечні, оскільки дно не має різких обривів.

відпочинок в Таїланді
дитячі кімнати в готелі, Таїланд
розваги для дітей в готелі
дитячий клуб

До розміщення з дітьми рекомендується мережа готельних комплексів «Holiday Inn», де для малюків і підлітків надаються всі умови, аж до спеціально обладнаних номерів з цікавими інтер’єрними рішеннями. Щоденні дитячі розважальні програми можна знайти в клубі, що працює при готелі. У супроводі батьків або няні, яку можна найняти на рецепції, клуб можуть відвідувати діти до 5 років, а категорія від 5 до 12 може грати в клубі самостійно. Дитячий клуб тут абсолютно безкоштовний, а клуб для підлітків старше 12 років, що пропонує перегляд фільмів, гру в більярд та інтернет, працює на платній основі.

готель для відпочинку з дітьми, Таїланд
пляжна зона готелю
ігрова кімната
кращі готелі для сімейного відпочинку

Не менш хороший варіант для поселення з дітьми – мережа готелів «Le Meridien». Тут у дитячому клубі «Пінгвін» вашій дитині нададуть максимум уваги і турботи. Клуб ділиться на вікові категорії — дитячу та підліткову (4-12 і 12-17 років). Дітям молодшого віку пропонується весела анімація, гра в теніс, будівництво пісочних замків, вилазки на природу, і навіть гра зі слоненям. Для підлітків передбачена стрільба з лука, гра у волейбол на пляжі і заняття з тайського боксу. Ці варіанти дозвілля безкоштовні. Ви також можете проплатити систему дитячого харчування «все включено», а також найняти своєму малюкові няню.

Відео — Які ліки брати у відпустку з дітьми: збираємо аптечку

Куди б ви не вирушили, ви легко зможете знайти готелі, орієнтовані на відпочинок з дітьми, таким чином, відпустка вийде приємною і веселою для малюків, а також необтяжливою для батьків.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber