30/06/2017

Відмінний відпочинок за кордоном без візи 2017

Курорти та історичні пам’ятки, прогулянки затишними вуличками, дайвінг, сходження на гору, десятки нових знайомств і тисячі незвичайних фотографій — все це можна отримати, просто відправившись в обдуману або спонтанну подорож.

На подив багатьох туристів і до щастя шанувальників адреналіну, подорожувати можна без зайвих документів. Існує значний перелік країн, де можна недорого відпочити за кордоном без візи.

відпочинок за кордоном без візи 2017
відпочинок за кордоном без візи

Європа без візи!

Європа завжди вабила туристів, але тепер плюс в тому, що можна відпочити без візи недорого в ряді європейських держав. Особливо все це спростилося, після того, як в Україну прийшов безвізовий режим. Тепер можна не турбуватися про черги та паперову тяганину, а їхати і відкривати нові місця.

Петро I не дарма одного разу прорубав вікно в Європу, оскільки тут все так піднесено і чудово. Гірські курорти з високим рівнем обслуговування, морські курорти і десятки музеїв, замків і храмів.

Якщо вам цікаві гірські хребти, то можете відвідати:

  • Боснію і Герцеговину — прибування протягом 30 днів з умовою надання зворотного квитка або в наступну країну.
  • Македонію — перебування до 90 днів, маючи на руках зворотний квиток.
  • Сербію — припустимо залишитися до 30 днів, надавши виписку з банку і зворотні квитки.

Хочете відпочити на морі без візи?

  • Албанія — тут безвізовий режим діє до 30 днів, але для цього слід мати при собі довідку з банку і квитки додому.
  • Чорногорія — можна жити 90 днів, якщо зареєструватися по прибуттю та надати виписку з банку.
  • Турецька Республіка Північного Кіпру — до 15 днів без додаткових документів.
  • Шпіцберген — прохолодна, лаконічна і неповторно мальовнича країна на березі Північного Льодовитого океану. Без візи тут можна перебувати безстроково та без будь-яких додаткових документів.

Відео — Безвізовий режим для Українців до Європи 2017. Правда яку важливо знати

Щоб без проблем подорожувати до Європи в рамках безвізового режиму, достатньо мати при собі біометричний закордонний паспорт, медичну страховку, страхування власного транспорту при потребі, виписку з банку про стан рахунку.

Безвізові країни Північної Америки

Все більше цей континент приваблює українських туристів, адже тут переплітаються кілька кліматичних зон, культур і навіть держав. Сюди їдуть: для роботи, серфінгу, відвідування національних парків, пам’яток і вивчення багатої історії. У Північній Америці є 8 держав, куди можна злітати без візи і кілька з оформленням в аеропорту.

Без візи: Антигуа і Барбуда, Барбадос, Ганті, Гондурас, Гватемала, Нікарагуа, Сальвадор і Ямайка.
На кордоні візу оформляють такі держави: Гренада, Домініка, Домініканська Республіка, Сент-Вінсент і Гренадіни.

Антигуа і Барбуда — одна з найпопулярніших країн, де дивовижно красиві коралові пляжі, безліч ресторанів, готелів і казино. Жителі острова зуміли догодити навіть самим вимогливим туристам, побудувавши тут справжній райське містечко з усім необхідним. Але, в той же час, на островах вдалося зберегти джунглі і пляжі в тому вигляді, якими їх створила природа. Саме цей симбіоз і приваблює мандрівників.

Маючи на руках закордонний паспорт, заповнену візову анкету та зворотні квитки, можна залишитися на островах на місяць.

Антигуа і Барабуда
Барбадос

Барбадос — тут можна зануритися в Карибське море, відвідати місце зйомок «Піратів Карибського моря» і пірнути з аквалангом. Як і сусідні острови, Барбадос зумів утримати міста в певних рамках і надати можливість природі жити без кордонів. У країні досить багато заповідників, парків та навіть невеликих джунглів. Сафарі, звичайно, не вийде, але помилуватися на тропічних тварин і подихати свіжим повітрям точно вдасться.

Щоб залишитися в Барбадосі до 28 днів без візи, слід мати при собі закордонний паспорт, візову анкету, виписку з банку, страховку і зворотні квитки.

Гаїті — залучає колоритними барами, а безпосередня близькість до Куби робить тутешній відпочинок неповторним. Найвідоміші курорти Пунта-Кана і Санто-Домінго щорічно відвідують сотні туристів. Їх приваблюють білосніжні пляжі, та можливість відпочити далеко від європейських правил.

На Гаїті прожити можна до 3 місяців, надавши в аеропорту закордонний паспорт, зворотні квитки і підтверджену бронь в готелі.

Гаїті
Гватемала

Гватемала — тут і донині живуть спадкоємці Майя, а природа вражає своєю неповторністю. У цьому куточку можна відкрити для себе тропічну флору і фауну з абсолютно іншого боку — більше десятка національних парків, а озера по всій країні дуже чисті. Найсміливіші туристи їдуть сюди, щоб пролетіти над вулканом або з’їздити у невелике село до місцевих жителів. Якщо не боїтеся, то відкриєте для себе сторінки древньої історії.

Щоб залишитися в Гватемалі на 90 днів достатньо мати на руках: закордонний паспорт, бронь зворотних квитків та виписку з банку.

Країни Південної Америки, де можна відпочити без візи

Тепла, пекуча і колоритна — Південна Америка! Сюди їдуть у пошуках бронзового загару, танців до упаду і за новими враженнями. Вона чимось нагадує жарку Африку, радує високими стандартами відпочинку, як Європа, і туристичними зонами як у Північній Америці. Для кожного тут знайдеться приємний варіант проведення відпустки. Злітати без візи можна в 5 країн Південної Америки, а оформити візу по приїзду лише в одній.

Без візи: Аргентина, Бразилія, Еквадор, Парагвай і Перу.
На кордоні можна оформити візу в Болівії. Тут можна перебувати до 90 днів, маючи запрошення, виписку з банку про стан рахунку, довідки про вакцинацію, фотографію і зворотні квитки.

Аргентина — в ній так чудово відпочивати, насолоджуючись блакитним озером Лаго-Арджентино, національним парком Ігуасу, сонцем на курорті Мар-дель-Плата. Туристи їдуть сюди за різноманітними враженнями: навчитися легендарному пристрасному танго у кращих місцевих майстрів, покататися на джипі по соляних пустелях, оглянути ферми давніх єзуїтів або просто засмагати на чистому пляжі.

Дешево без візи можна відпочивати в Аргентині до 90 днів, маючи при собі тільки закордонний паспорт.

Аргентина
Перу

Перу — манить у свою долину Мачу-Пікчу, у величезні давні обсерваторії, до берегів Амазонки і в джунглі з рідкісними тваринами. До речі, до тварин тут дуже особливе ставлення. Для найсміливіших в невеликих кафе пропонують спробувати напій з справжніх жаб. Для менш екстремальних мандрівників надається можливість поїхати в пустелю Наска, познайомитися з справжнім шаманом в глибині джунглів і пригоститися текілою в пабі невеликого села.

Без візи в Перу можна відпочивати до 90 днів, маючи лише закордонний паспорт.

Еквадор — країна незліченної кількості пам’яток. Чого тільки варті місто Куенка, численні вулкани Котопахі й Чімборасо. Сама країна представляється як величезний історичний музей та національний природний парк одночасно. Адже саме тут, у незайманих закапелочках підносяться стіни старовинних храмів, міста ткачів Отавало. А ще приїжджі люблять Всесвітній банановий ярмарок.

Еквадор приймає туристів із закордонним паспортом на термін до 90 днів.

Еквадор
В Еквадор без візи

Відвідуємо країни Азії без візи

Азія вражає своєю культурою і багатою історією. Сюди їдуть для оздоровлення і пізнання самого себе, за неповторними пейзажами і заради сходження на Еверест. Смачна різноманітна кухня, гарячі джерела, ліси, яскраві костюми та ігристі напої. Так приємно, що можна поїхати дешево за кордон без візи і побачити Азію.

Без візи можна поїхати в 9 країн: Бруней, Ізраїль, Південну Корею, Малайзію, Монголії, М’янму, Східний Тимор і Туреччину.
На кордоні віза оформляється: в Бангладеші, В’єтнамі, Бутані, Ірані, Йорданії, Лаосі, Лівані, Мальдівах, Непалі. На тих же умовах можна відвідати Сирію, Таїланд і Шрі-Ланку.

В’єтнам — тут можна насолодитися шелестом води і зеленню дельти Меконгу. Мрійники люблять відвідувати острів Халонг, який нібито в стародавності створив величезний дракон. Ті хто віддає перевагу спокою і красі пейзажів відправляються в місто Хюе. Зацікавлені спускаються в партизанські печери і відвідують зміїні ресторани.

У В’єтнамі без візи можна перебувати до 1 місяця, маючи на руках закордонний паспорт.

В'єтнам
Монголія

Монголія — на цій землі гідно підноситься дзвін миру і пам’ятник Сухе-Батора, а ще відкритий для відвідування археологічний парк Монголії. Саме тут колись жив великий Чінгісхан, після якого залишилося чимало фортець і палаців. В степах країни спадщина давнини, включаючи наскельні малюнки, статуї і цілі буддійські печери. Для сучасних туристів — невеликі будиночки Алтаю і дегустація кумису ввечері.

В Монголії можна перебувати без візи до 90 днів, маючи при собі закордонний паспорт.

Шрі-Ланка — цікава клубами і пляжами, курортами і кораловими узбережжями, численними храмами, історичними пам’ятками і білосніжним піском. ЮНЕСКО взяло під захист більшу частину країни, а туристи облюбували дагоби Джетаванарама, резиденцію Канді. А, якщо пощастить у квітні потрапити на святкування Нового року, то ця поїздка точно не забудеться.

Перебувати на Шрі-Ланці без візи можна до 30 днів, маючи закордонний паспорт, зворотні квитки і виписку з банку.

Рибалки Шрі-Ланки
Бруней

Бруней — туристам подобається ісламське культурне серце з золотими мечетями і національними парками, палацами, мединами. Країна примітна тим, що в окремих районах більше нагадує міста Норвегії на узбережжі. У центрі ж все рясніє золотом, а фешенебельні готелі і ресторани приваблюють гостей. Мечеть Омара Алі Сайфуддина буквально плаває на воді, а в національному парку Улу-Тембуронго можна пройтися по канатній дорозі на немислимій висоті.

В Брунеї можна перебувати без візи до 30 днів, якщо отримати запрошення на відвідування і тримати при собі закордонний паспорт.

Безвізові країни Африки для українців

Не вся африканська територія дика, небезпечна і заповнена непрохідними джунглями. Насправді без візи поїхати в Африку — означає насолодитися висококласним відпочинком, незайманою природою, водоспадами, курортами і національними парками. А африканські острова — найпопулярніші з усіх у світі, з чистими пляжами і блакитними хвилями.

Без візи можна потрапити в Свазіленд і Туніс.
На кордоні оформляють візи: Бенін, Буркіна Фасо, Джібуті, Ефіопія, Еритреї, Єгипет, Замбія. А також Зімбабве, Кабо-Верде, Кенія, Коморські острови, Маврикій, Мадагаскар, Намібія, Сан-Томе і Прінсіпі, Сейшели, Танзанія, Того і Уганда.

Мадагаскар створений щоб насолодитися мертвим озером в Антсирабе, національним парком Де-Раномафана, заповідником Цинги-де-Бемараха і просто неповторними білосніжними пляжами. Майже всі живуть єдиною громадою на острові Святої Марії, куди теж цікаво зазирнути. А сама країна — це зосередження відмінних пляжів та унікальної природи. Тут немає гучних центрів і височенних замків, але дерева, хвилі, гірські вершини і тварини — неповторні.

Перебувати на Мадагаскарі можна без візи до 90 днів, маючи закордонний паспорт.

Мадагаскар
Туніс

Туніс — сюди подорожують, щоб оглянути Карфаген, міську Медіни і, звичайно ж, здивуватися величчю пустелі Сахари. Туристи дуже люблять відвідувати керамічні майстерні та влаштовувати перегони на верблюдах. Буквально захоплює дух, коли бачиш руїни Пуппут або мечеть Зітуна. А для справжніх фанатів — екскурсія до декорацій легендарного фільму «Зоряні війни».

Перебувати в Тунісі без візи можна до 1 місяця, маючи на руках закордонний паспорт і подорожуючи з туристичною групою.

Океанія відкрита для відвідування без віз

Сама назва цього регіону пояснює суть незліченних курортів. Пляжі на березі океану, острови, джунглі, червоні заходи і коралові рифи. Саме тут малювалися картини реклами райської насолоди, тут же пірнають з аквалангом і дивуються красою коралових рифів. Океанія пропонує величезний вибір країн для кожного туриста.

Можна в’їхати без візи: в Самоа, острови Тонга, Тувалу, Федеративні Штати Мікронезії і Фіджі.
На кордоні вам оформлять візу у Палау.

Фіджі — це білосніжні пляжі, глибокі заплави, до того ж ця територія вважається весільною столицею світу. І неповторні пейзажі допомагають створенню романтичної обстановки.

Умови безвіза на Фіджі — до 4 місяців перебування, за умови надання закордонного паспорта, броні готелю, страховки та виписки з банку.

Фіджі
Самоа

Самоа — розташований на березі Тихого океану і теж приваблює молодят з усього світу. Тут побудували цілий район для весільних церемоній, а навколо збудовані неповторні церкви. Релігій і культурних особливостей в країні дійсно багато, тому і архітектура відрізняється один від одного. Але в цілому Самоа — це країна, в якій життя тече спокійно й врівноважено, а туристам подобається тутешня природа і тихий відпочинок на пляжах.

В Самоа можна перебувати до 30 днів, маючи на руках закордонний паспорт, зворотні квитки, бронь в готелі, страховку та виписку з банку.

Відпочинок за кордоном без візи в 2017 році давно перестав бути вигадкою. Люди переїжджають з міста в місто, відкривають для себе нові континенти і знайомляться з новою культурою. Безумовно, подорожувати з безвізовим режимом стало набагато приємніше і вигідніше. Але не варто забувати, що крім Європи був і є цілий ряд країн, де українцям раді без паперової тяганини. Тому оформляйте або оновлюйте закордонний паспорт — і вперед до пригод!

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber