17/10/2019

Куди поїхати на Новий рік 2020: топ-10 екзотичних напрямків

Про те, де і як відсвяткувати Новий рік, зазвичай починають думати заздалегідь, адже тільки в цьому випадку свято вийде веселим, яскравим і незабутнім. Існує один безпрограшний варіант — зустріти Новий рік в подорожі за кордоном. Повірте: позитивні враження вам гарантовані!

Де зустріти Новий рік 2020 за кордоном

Справа за малим: обрати напрямок, куди поїхати на Новий рік за кордон. І хоча перевірені місця теж дарують позитивні емоції, ми рекомендуємо вибрати один з екзотичних курортів, які ви поки що бачили лише на фото.

Топ-10 новорічних екзотичних напрямків:

  • ⭐ Сейшельські острови
  • ⭐ ОАЕ
  • ⭐ Кариби (Маямі, Багами, Домінікана, Барбадос, Гаїті. Ямайка, Куба та інші країни)
  • ⭐ Австралія
  • ⭐ Фінляндія

Таїланд

Таїланд Новий рікТут можна знайти жваві курорти, де життя вирує, і зустріти Новий рік в нестримних веселощах. А можна оселитися в затишному віддаленому готелі і відзначити новорічне свято лише з сім’єю, в оточенні екзотичної природи, тропічних лісів, на березі теплого моря.

Для новорічної ночі більшість готелів Таїланду планує запальні шоу-програми: покази мод, спектаклі, дискотеки і обов’язковий феєрверк на пляжі рівно опівночі. Дуже до речі саме в грудні достигають незвичні тайські фрукти: схожа з манго саподілла і соковита карамбола. А головний пляжний напій цієї пори року — смузі з тамаринду.

Найкраще місце для зустрічі Нового року — будь-який з курортів Паттайї, Пхукета, Самуї. Візу на 15 днів можна отримати в аеропорту.

Читайте статтю: «Кращі пляжі Таїланду»


Мальдіви

Мальдіви Новий рікМальдіви — це острівна держава в Індійському океані, де літо продовжується цілий рік. На багатьох островах-атолах збереглася незаймана жива природа, в красу якої ви обов’язково закохаєтесь. І навіть якщо раптом температура повітря опуститься трохи нижче + 25°С, вас завжди зігріють теплі хвилі Індійського океану.

Новий рік на курортах Мальдівів починають святкувати за тиждень до того, як відкриють шампанське українці. Після денного відпочинку на білосніжних пляжах туристів чекають фаєр-шоу, виступи діджеїв, змагання шеф-кухарів і барменів, пляжні дискотеки. У новорічну ніч готелі готують, багатий делікатесами, стіл і шоу-програму на всю ніч. Завершується свято з першими променями сонця танцями і символічним спалюванням опудала старого року.

Найбільшою популярністю користується відпочинок на Мале, атолах Арі, Донакулі, Хувахенду. Віза для українців безкоштовна, ставиться в аеропорту. Трансфер на курорти атолів — гідролітаком або катером.


Балі (Індонезія)

Балі, Індонезія Новий рікІндонезійський острів Балі знаходиться на кордоні Індійського і Тихого океанів. Тут лише два сезони, і обидва — теплі. На екзотичному Балі зосереджені всі кращі індонезійські курорти: Кута, Нуса Дуа, Санур, Семіньяк, Легиан. Об’єднують їх піщані океанські пляжі, безліч шкіл віндсерфінгу і парусного спорту.

Наскільки широким буде розмах святкування, безпосередньо залежить від обраного готелю. Заклади, які мають п’ятьма зірками, не скупляться на шикарні банкети і видовищну шоу-програму за участю зірок російської естради. Більш скромні готелі обмежуються шведським столом і дискотекою. Опівночі веселощі переміщається на майданчики нічних клубів і пляжі, де і триватиме до ранку.

Для яскравою зустрічі Нового року більш підходять Кута і Семіньяк, для сімейного свята в оточенні тропічної природи — Нуса Дуа, Санур, Легіан. Для українців — в’їзд безвізовий, якщо відпочинок триватиме не більше 30 діб.


Гоа (Індія)

Гоа, Індія Новий рікГоа не дарма свого часу зробили своєю другою домівкою хіпі, а трохи пізніше — дауншифтери. А уж вони знають смак гарного відпочинку! Так що, обираючи, куди поїхати на Різдво і Новий рік, ви теж можете зупинитися на Гоа. За пару новорічно-різдвяних тижнів ви відпочинете душею і тілом, відсвяткуєте і осягнете дзен за допомогою аюрведических процедур.

Дух чарівництва на Гоа прилітає за 2-3 тижні до новорічної ночі. Пляжі, ресторани і магазини підморгують гірляндами. Замість ялинок місцеві жителі наряджають пальми і мангові дерева, хоча з поваги до туристів деякі готелі встановлюють і ялинку на березі Аравійського моря.

Але головне, заради чого туристи їдуть святкувати Новий рік на Гоа — фестиваль електронної музики Sunburn. На кілька днів пляж Кандолім перетворюється на величезний танцпол, що не вщухає ні на хвилину.

Гоа традиційно розподіляється на дорогий і респектабельний Південний, і більш веселий, недорогий, молодіжний Північний. Українці можуть оформити електронну візу.


Малайзія

Малайзія Новий рікМалайзія складається з континентальної і острівної частини. Популярні курорти розташовані на островах, де туристів зустрічають шикарні пляжі, радують око екзотичні квіти і птахи. Влаштовувати пишні застілля на Новий рік тут не прийнято. Замість цього ввечері всі виходять на вулиці, вітають перехожих, кидають в натовп стрічки серпантину і конфетті.

Якщо ви поки не вирішили, де зустріти Новий рік за кордоном, вирушайте в Куала-Лумпур. Тут вас чекає масштабне вогняне шоу. Не менш години феєрверк гримить і блискає всіма кольорами веселки. А на наступний день можна відправитися в місцевий парк розваг Genting Highland. Тут мандрівників чекають не тільки атракціони, а й веселі Санта-Клауси.

Дістатися до будь-якої острівної частини країни можна з міжнародного аеропорту Куала-Лумпур. Кращі курорти для зустрічі Нового року — Лангкаві, Пенанг і Пангкор, сезон дощів на яких закінчується до грудня. Для українських туристів діє 30-денний «безвіз».


Сейшельські острови

Сейшельські острови Новий рікЩе одна екзотична країна вічного літа з чудовими пляжами — це Сейшели. Острівна держава розташоване біля східного узбережжя Африки. Острови діляться на гранітні і коралові (атоли). І більшість курортів зосереджено саме на гранітних ділянках суші.

Незважаючи на екзотичну природу навколо, готелі готові організувати для туристів традиційне для європейця святкування Нового року з пишним застіллям і яскравою шоу-програмою. Ось тільки замість ялинки прикрасять акацію, а в якості прикраси запропонують не мішуру, а намисто з тропічних квітів. І наступного дня ви підете не підкоряти снігові гірки, а плавати з маскою і знайомитися з багатим підводним світом.

Найменші шанси захопити сезон дощів в грудні на курортах Праслен і Ла Діг. Українцям дозволено 30-денне безвізове перебування на Сейшельських островах.


ОАЕ

ОАЕ Новий рікЯкщо для вас Новий рік — це подарунки, варто відправитися в Арабські Емірати. В ОАЕ можна знайти мультибрендові бутіки і фірмові магазини практично всіх відомих модельних будинків Європи і світових виробників електроніки. Всі речі — тільки оригінальні, ніяких підробок. З 1 січня традиційно стартує щорічний Дубайський торговельний фестиваль — цілий місяць всі магазини радують покупців знижками і розіграшами.

Незалежно від обраного курорту, в новорічну ніч варто опинитися в Дубай Моле. Сюди з усього світу з’їжджаються мандрівники, щоб подивитися салют з даху Бурдж Халіфа і грандіозне за своїми масштабами шоу фонтанів.

Ну а потім — банкети в готелях, новорічне сафарі, відвідування резиденції Санта-Клауса, фотосесії поруч з найдорожчою ялинкою в світі — Новий рік в ОАЕ святкують 10 днів, тому святковий настрій протягом усієї відпустки вам забезпечений.

Новорічні свята — чудовий період, коли можна сповна насолодитися теплими водами Оманської або Перської затоки, в залежності від обраного емірату. Але при цьому не боятися теплового удару: температура повітря в цей час становить комфортні 23–28°С.


Також буде цікаво: «Куди поїхати взимку в Європу»

Кариби

Карибські острови Новий рікЯкщо ви вже об’їздили всі курорти Східної півкулі, саме час відправитися за екзотичними враженнями в Західну. Кариби — широке географічне поняття, що охоплює країни Карибського басейну. Але, незалежно від того, оберете ви Кубу або Ямайку, ця подорож назавжди збережеться в пам’яті.

Кариби — це блакитне море, густі пальмові гаї і нескінченні пляжі з дрібним білосніжним піском. Святкувати Новий рік сюди приїжджають всі голлівудські зірки, ось тільки замість традиційного олів’є в готелі вам подадуть омарів, а бармени будуть розважати відвідувачів піратськими легендами.

Всі курорти Карибського басейну можна побачити за один новорічний круїз. Стартують вони зазвичай в Майамі (США), заходять в Нассау (Багамські острови), Бриджтаун (Барбадос), Ораньестад (на Арубі), мексиканський порт Косумель, а також на Кубу, Гаїті, Ямайку, Домінікану і інші екзотичні країни. На Новий рік на Карибах завжди тепло, але не жарко — менше +30°С.


Австралія

Австралія Новий рікЩе одна можливість опинитися на іншому кінці світу — відправитися в Південну півкулю, в Австралію, де все «догори дригом». Взяти хоча б той факт, що Новий рік в Австралію приходить влітку.

Святкувати в готелях тут не прийнято. Австралійці зустрічають Новий рік першими на планеті і дуже пишаються цим. Тому влаштовують грандіозні шоу, феєрверки і дискотеки прямо під відкритим небом. Тільки Мельбурн щорічно в новорічну ніч збирає до 500 тисяч туристів і городян. І навіть Санта Клаус тут не такий, як всюди. Він з’являється не на оленячій упряжці, а несеться назустріч святу на серфі по самісінькому гребінцю хвилі.

Ви можете зустріти Новий рік в дихаючих красою і розкішшю Сіднеї, Мельбурні, Ньюкаслі, а можете насолодитися красою дикої природи на островах Великого Бар’єрного рифа, у справжньому дайверському раю. А ось про візу варто подбати заздалегідь.


Фінляндія

Фінляндія Новий рікНу а якщо вирішуючи, куди поїхати на Новий рік, ви не розглядаєте спекотні країни, вирушайте в фінське місто Рованіємі, в справжнісіньку зимову казку. Ви побачите Полярне коло, Північне сяйво і зустрінете новорічні свята з усіма належними атрибутами — снігом, льодом, Санта-Клаусом, ярмарками, ялинками під відкритим небом, народними гуляннями.

Це так по-святковому: у Новий рік приїхати на батьківщину головного персонажа — Санта-Клауса! Особливо якщо ви весь рік живете десь на півдні біля Чорного моря, оленячі упряжки бачили лише на картинці, а гонки на снігоходах для вас є чимось з області чи то казки, то чи фантастики.

Боятися холоду не варто: в більшій частині країни температура повітря ніколи не опускається нижче 4°С. І тільки в Лапландії трапляються морози в -15°С … 20°С. Але переносяться вони легко, завдяки сухому клімату. Для власників біометричних закордонних паспортів в’їзд до Фінляндії безвізовий.


Ну що, з’явилися ідеї, куди поїхати на Новий рік, щоб відпочити у рамках бюджету, але отримати заряд бадьорості на весь 2020 рік? Сподіваємось, ми допомогли зорієнтуватися, і ви проведете незабутній час в одному з найбільш екзотичних куточків нашої планети.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber