02/04/2018

Курорти Іспанії: куди вирушити парою, сім’єю або з друзями

Іспанія – країна красивих пляжів, веселих людей і хороших курортів. Тут відпочинок знаходиться для будь-яких потреб і під будь-який гаманець. Але як не помилитися і вибрати саме те місце, яке підійде під ваш задуманий сценарій? Ми постараємося вам допомогти. Вашій увазі пропонуємо кращі курорти Іспанії, які пропонують незабутній сімейний відпочинок в Іспанії з дітьми або в дружній компанії.

Романтична Коста-Брава

Коста-БраваЯкщо ви шукаєте курорти недалеко від Барселони, то обирайте це містечко, наближеність до французької культури робить Коста-Браву більш мальовничою і популярною. Головна місцева гордість – саме природа, яка буквально рясніє смарагдовими лісами і блакитними хвилями. Парки і пляжі максимально чисті, великі пляжні зони мають нагороду Блакитного прапора.

Крім центральних пляжів та скель, на яких можна засмагати і насолоджуватися краєвидами, курорт володіє безліччю розважальних зон. Тут великий вибір атракціонів і розважальних центрів. Тому і вам, і вашим дітям буде чим себе розважити.

В обов’язковому порядку відвідайте музей Сальвадора Далі, дві інсталяції в Кадакесі і Фігерасі. А також оцініть значну архітектуру Каталонії. Окремої згадки гідне містечко Ллорет де Мар, яке Іспанія позиціонує як центральну пам’ятку курорту.

З ким краще їхати: з коханою людиною чи сім’єю.
Які міста відвідати: Сан-Феліу-де-Гишольс, Тосса-Де-Мар, Ллорет де Мар, Кадакес.
Вартість туру: 12 000 – 19 000 грн.

Золота Коста-Дорада

Коста-ДорадаТутешні пляжі буквально зачаровують з першого погляду. Воістину золотий пісок яскраво виблискує під сонячним промінням і заманює туристів. Відпочинок тут можна вважати максимально екологічним, оскільки курорт має в своєму розпорядженні ряд заповідників і природних парків. Якщо ви захочете сховатися від сонця десь у тіні, то до ваших послуг безліч гайків і всіляких тропічних насаджень.

Крім цього, курорт відрізняється демократичною ціновою політикою, тому навіть молодіжна компанія зможе знайти собі дозвілля по душі й по кишені. Вдень загоряйте біля морського узбережжя, після обіду вирушайте в аквапарк «Акваполіс», а ввечері насолоджуйтеся середземноморською кухнею і світломузичним шоу Чарівних Фонтанів Барселони в парку Салоу – Іспанія дуже пишається цією пам’яткою.

З ким краще їхати: з друзями, сімейний відпочинок, з коханою людиною.
Які міста відвідати: Салоу, Реус, Ла Панеда.
Вартість туру: 12 000 – 40 000 грн.

Молода Коста-дель-Соль

Коста-дель-СольПляжні курорти Іспанії розвивалися поетапно, в залежності від віддаленості та багатства регіону. Коста-дель-Соль відкрив свої двері не так давно. Південний курорт відносно молодий, але досвіду і природних красот вже достатньо, щоб пропонувати гостям висококласний сервіс.

Попри те, що пляжі розташовані в південній частині країни, і температура часом не перевищує звичні 20-22 градуси за Цельсієм, вода тут прохолодніше, ніж в інших районах. Але це не погіршує якість відпочинку і загальне враження. Пляжних і мальовничих куточків предостатньо — Малага, Марбелья, Беналмадена — Іспанія вміє дивувати!

З ким краще їхати: сімейний відпочинок або з друзями.
Які міста відвідати: Марбелья, Малага, Естепона, Беналмадена, Торремолінос.

Висококласний Сан-Себастьян

Сан-Себастьян Це один з найелітніших і вишуканих курортів Іспанії. Місто вважається найкрасивішим у країні. Справа не стільки в ціні за одномісний стандарт, не тільки у кольорі сонячних заходів, а в атмосфері місцевості. Саме цей курорт щорічно приймає Міжнародний кінофестиваль. Саме тут влаштовують фестивалі джазової та електронної музики. І, мабуть, саме тут можна зустріти відомих відпочиваючих.

Крім цього, весь курорт переповнений вишуканими пам’ятками – не тільки мальовничими парками і білосніжними пляжами, а й палацами, замками, театрами. Тут цікаво все, від прогулянок по набережній Ла Конча до насолоди музеями і ресторанчиками у старовинному районі Альде-Сахарра.

З ким краще їхати: сімейний відпочинок, з друзями, з коханою людиною.
Які міста відвідати: острів Санта-Клара, квартали Альде-Сахарра і Парті-Вьейя.
Вартість туру: 3 000 – 96 000 грн.

Пляжна Коста-Бланка

Коста-БланкаЯкщо ви шукайте пляжний відпочинок в Іспанії, вам пряма дорога до Коста-Бланки. Дослівно назва перекладається як «білий берег» і повністю характеризує суть цього природного куточка. Сюди приїжджають за засмагою, а також за всіма варіантами водного дозвілля — дайвінг, віндсерфінг, підводне полювання, прогулянки на яхтах і багато іншого.

Більшість пляжів тут відзначені Блакитним прапором і відповідають найвищим світовим стандартам. Вдень на пляжах завжди багато людей, але вони грамотно розподілені та не створюють стовпотворінь. Шанувальники активного способу життя займаються водним спортом і скелелазінням, ходять у походи по тропічних заростях, а вечорами в місцевих барах влаштовують незабутні тусовки!

З ким краще їхати: з коханою людиною або з друзями.
Які міста відвідати: Аліканте, Хавеа, Виллайоса, Бенідорм.
Вартість туру: 26 000 – 155 000 грн.

Відпочинок на Канарах

КанариДорогий, висококласний, елітний, різноплановий — це мінімум, що можна сказати про Канарські острови. Багато бувалих мандрівників знають, що ідеальний відпочинок формується з трьох вихідних – Іспанія, Канари, Тенеріфе. Адже саме на центральному, найбільшому острові, і сконцентровані визначні пам’ятки. Хоча і на інших шести островах можна цілком насолодитися пляжним відпочинком і природними красотами.

Плюс у тому, що відпочити тут можна у будь-який час року – завжди тепло і комфортно. Можна засмагати, відвідувати національні заповідники, підніматися до вулканічних гірських вершин, а можна оглядати архітектурні будівлі у глибині островів. Все це оточене максимально розвиненою інфраструктурою – безліччю ресторанів, аквапарків, розважальних центрів, гарних готелів і магазинів.

З ким краще їхати: сімейний відпочинок з коханою людиною, з друзями.
Які міста відвідати: Маспаломас, Adeje, Арона, Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія, Гальдар.
Вартість туру: 44 000 – 255 000 грн.

Азартний Бенідорм

БенідормЯкщо ви мрієте про Лас-Вегас, любите казино, гучні бари, дискотеки і нічні клуби, то замовляйте тур у цей куточок Іспанії! Бенідорм славиться безліччю розважальних центрів і майданчиків, місцеві пляжі, що розташовані у центрі, чисті та прекрасні. Молодь приїжджає сюди, щоб відволіктися від побутового життя і піти у відрив. Мабуть, саме так найкраще описати курорт Бенідорм.

Активно відпочивають не тільки ввечері, але і вдень – у честі водний спорт і катання на водних мотоциклах. За інтелектуальним відпочинком слід йти до старого району курорту, де можна побачити руїни давніх поселень.

З ким краще їхати: з друзями або з коханою людиною.
Які міста відвідати: острів Ля-Ісла-де-Бенідорм, тусовочний район Avenida Comunidad Valenciana.
Вартість туру: 25 000 – 28 000 грн.

Сімейний Коста-Тропікал

Коста-ТропікалЦей курорт більше підходить для шанувальників оздоровчого, спокійного і споглядального відпочинку. Часто сюди їдуть молоді сім’ї зі своїми дітьми. Гостей на курорті приваблюють природні краси, розвинений рибальський туризм, купа доступних фруктів і бухти з розвагами для людей різного віку.

Курорт має у своєму розпорядженні кілька аквапарків, ресторанчиків з дитячим меню. Тут височіє чарівний палац Альгамбра і розбиті кілька природних заповідників. Купа старовинних замків і руїн давніх поселень, красиві парки, майданчики для всіляких концертів і фестивалів.

З ким краще їхати: сімейний відпочинок.
Які міста відвідати: Кастель де Ферро, Almunecar, Альбондон, Мотриль.
Вартість туру: 5 500 – 28 000 грн.

Майорка або Мальорка

Майорка або МальоркаЦе ще одна іспанська візитна картка. Дорогий, висококласний відпочинок, він не всім по кишені. Так, ціни тут кусаються відносно середньостатистичного туриста. Але для тих, хто все ж готовий викласти кругленьку суму, курорт пропонує все і навіть трохи більше. Шикарні готелі, обслуговування на рівні з королівським, безліч розваг на будь-який смак. І природа – абсолютно захоплюючі краєвиди з вікна будь-якого, навіть невеликого готелю.

Прогулюючись вздовж кромки води, ви можете зустріти голлівудського актора. А вирушивши на вечерю до затишного ресторану в глибині курорту, зустрінете високопоставленого чиновника з якоїсь монархічної країни. І всі тут мирно співіснують, займаються дайвінгом, серфінгом, скелелазінням, літають на дельтапланах, вчаться рибалити і просто засмагають.

З ким краще їхати: сімейний відпочинок з коханою людиною, з друзями.
Які міста відвідати: Пальма-де-Майорка, Ареналь, Магалуф, Калу-Дор.
Вартість туру: 25 000 – 130 000 грн.

Та сама Ібіца

ІбіцаДійсно «та сама» — це чи не один з найвідоміших молодіжних курортів світу. Цією назвою хрестять багато клубів і розважальних центрів у багатьох країнах, адже молодь знає – де Ібіца, там весело. Найбільші танцювальні та музичні фестивалі проводяться у клубній столиці Іспанії. Танцюють, співають і просто веселяться тут не тільки вечорами, тусовки не припиняються тут навіть вдень.

Можна відпочити від танців і юрби на пляжах, які завжди чисті, білосніжні й, звісно, захоплюючи красиві. Але, справедливості заради, скажімо, що приїжджати на Ібіцу і просто засмагати – не найкраща ідея. Цей курорт буквально існує для вашої нестримної енергії.

З ким краще їхати: з коханою людиною, з друзями.
Які міста відвідати: райони Барріо-де-ла-Пенья, Са-Пенья, містечко Форментеру.
Вартість туру: 7 000 – 14 000 грн.

Засмагати, танцювати до ранку, захоплюватися замковою архітектурою або пірнати з аквалангом — як провести свій іспанський уїк-енд вирішувати виключно вам. Іспанія запропонувала буквально все, що могла. Збирайте валізу, запасайтеся пам’яттю на фотоапаратах, готуйтеся до пригод і вперед — підкорювати пляжні курорти!

Відео — Іспанія

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber