11/06/2019

Молодіжний відпочинок в Греції

Візитна картка Греції – Парфенон, головний храм Афінського акрополя. Адже ця сонячна країна асоціюється з древніми храмами, палацами та навіть стадіонами, також вона відома своїми пляжами й пам’ятками старовини. Але ще це відмінне місце для відчайдушного, яскравого молодіжного відпочинку. Головне — знати місця, де юних мандрівників чекають дискотеки, клуби та інші веселі розваги.

Агенція «Бізнес Візит» тримає руку на пульсі грецького нічного життя, тому завжди готові організувати кращий молодіжний відпочинок в Греції!

Молодіжний відпочинок в Греції

Які курорти Греції можна назвати молодіжними

  • Неа-Каллікратія, півострів Халкідіки. Найближчий до Салоніків курорт, відомий яскравим нічним життям.
  • Паралія-Катерини, ном Пієрія на півдні країни. Це найбільший курорт так званої Олімпійської Рів’єри, який славиться великою кількістю нічних клубів і ресторанів.
  • Гув’я, острів Корфу. З Гув’ї в столицю Керкіру простягнулася ціла Клубна вулиця. Вхід в клуби платний, зате у вартість вже включений коктейль.
  • Кавос, острів Корфу. Це грецька Ібіца або, якщо завгодно, Казантип. На цьому курорті процвітають пінні вечірки, дискотеки просто неба, танці з фарбами та інші розваги для тих, хто не збирається спати по ночах.
  • Ріо, Патри, півострів Пелопоннес. Ріо – передмістя Патр, відомий своїм нічним життям, але і в Патрах гріх не побувати. Намагайтеся потрапити на бузуки — національну грецьку розвагу з музикою, танцями на столах і биттям посуду.
  • Лаганас, острів Закінф. Галасливий Лаганас приваблює туристів розсипом барів, боулінгів і дискотек. В трьох кілометрах від цього курорту знаходиться Камео – острів, повністю оброблений під нічний клуб. Якщо над островом піднято білий прапор, вечірка буде звичайною, а якщо червоний — чекайте чогось неймовірного.

Острів Крит

Насичене нічне життя Криту приваблює багатьох туристів. Набережна критського містечка Малія усипана барами, ресторанами й тавернами, на береговій лінії знаходиться і більшість готелів. У Малії любителі активного відпочинку із задоволенням займуться водними видами спорту, а шанувальники пам’яток — прогуляються по археологічному центру.

Острів КритНа Криті хороший молодіжний відпочинок пропонує і курорт Херсоніссос. Тут до ранку працюють дискотеки й клуби, багато барів і активних розваг. Молодих людей приваблює можливість поганяти по морю на скутерах і водних лижах, покататися над хвилями на парашуті або розважитися в найбільшому аквапарку острова.

За чистими піщаними пляжами вирушайте в Ханью. Тут збирається грецька богема, тому в Ханьї часто проводяться виставки, концерти, нічні шоу, театральні виступи та програми з живою музикою. На цьому курорті багато музеїв і галерей. Для шанувальників активного відпочинку працює аквапарк і центри дайвінгу. Втім, для різноманітності можна вибратися в маленькі містечка недалеко від Ханьї, де також вистачає цілодобових барів і клубів.


Острів Родос

Острів РодосЦей острів вибирають шанувальники спорту, оскільки на Родосі є не тільки дискотеки, але і численні тенісні корти, поля для гольфу, майданчики для волейболу та інших спортивних ігор. Сюди приїжджають шанувальники дайвінгу, віндсерфінгу і перегонів на катерах.

На Родосі для молоді знайдеться чимало цікавих курортів. Одна з тусовочних перлин острова – село Фаліракі. Якщо вдень тут тихо і спокійно, то ввечері все село перетворюється в клуб просто неба. Це місце славиться вуличними танцями й готелями на узбережжі. Ще один цікавий родоський курорт – Каліфея. Але він підійде скоріше тим молодим людям, які прагнуть провести час спокійно, насолоджуючись красою природи, чистими пляжами та цілющими джерелами.


Острів Міконос

Острів МіконосМіконос – тусовочне місце в Греції. Вдень можна ніжитися на розкішних пляжах, а вночі відриватися у численних клубах і дискотеках: на Міконосі найбільша мережа нічних розваг в країні. Кращі нічні клуби Греції знаходяться тут, але вони орієнтуються на заможних туристів, тому краще не їхати на Міконос з мінімальним бюджетом. Місцевий відпочинок вимагає розмаху: для вас відкрито занадто багато таверн, розважальних центрів і аквапарків, щоб можна було економити. Між іншим, на острові є і нудистський пляж.


Острів Корфу

Острів КорфуБільшість пляжів острова відзначені блакитними прапорами, тому це ідеальне місце для любителів плавання. Корфу відповідає всім критеріям чудового молодіжного відпочинку: тут можна цікаво провести час і вдень, і вночі.

Вдень туристів чекають не тільки чудові комфортабельні пляжі, але і численні пам’ятки. Перлина острова – столиця Керкіра, її історичний центр сплітає воєдино безліч культур. В Керкірі залишили свій слід венеціанці, англійці та французи, тому обов’язково варто відвідати Стару та Нову фортеці, а також вирушить на Спинаду – одну з найбільших площ Європи. На півдні розташовані руїни стародавнього грецького міста Палеополіса. У столиці безліч музеїв і храмів, але ще тут відмінні ресторани та бари.

На Корфу багато місць для дайвінгу – сюди приїжджають дайвери з різним рівнем підготовки. Дайв-центри влаштовують навіть нічні підводні прогулянки. Втім, можна вибрати й інші активні розваги — в них немає недоліку.


Материкова частина Греції

Материкова частина ГреціїКращий молодіжний відпочинок на материковій частині Греції чекає мандрівників у передмістях Афін: Гліфаде і Вульягмені. Серед туристів популярна думка, що найяскравіше і безтурботне нічне життя процвітає саме тут, а не на островах. Дійсно, в передмістях Афін багато ресторанів і дискотек, які шикуються прямо вздовж морського берега.


Тури до Греції для молоді від агентства «Бізнес візит»

Агентство “Бізнес візит” організовує молодіжні Тури в Грецію для великої компанії або пари кращих друзів. Ми підкажемо, куди поїхати, щоб весело провести час, де недорогі, але комфортні готелі й незвичайні клуби.

Опишіть нашому оператору, яким бачите свій ідеальний відпочинок за кордоном, і ми організуємо програму, яка буде включати всі ваші розваги.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber