12/09/2019

Найкращі гірськолижні курорти для відпочинку з дітьми

Гірськолижний відпочинок з дітьми — відмінна можливість зміцнити здоров’я і прищепити дитині любов до зимових видів спорту. Але іноді така поїздка може стати справжнім випробуванням для непідготовлених батьків.

Щоб вибрати кращий гірськолижний курорт для відпочинку з дітьми, необхідно звернути увагу на наявність:

  • спеціально обладнаних спусків;
  • лижних шкіл для найменших;
  • парків розваг і т.д.

Хороші гірськолижні курорти для відпочинку з дітьми, як правило, передбачають можливість віддати дитину в лижну дитячу школу, де малюки знаходяться під наглядом досвідчених інструкторів, а батьки зможуть дозволити собі повноцінний відпочинок.

Гірськолижний відпочинок з дітьми

В нашій добірці ми зібрали для вас ТОП-5 гірськолижних курортів для дітей на будь-який смак та бюджет.

Болгарія: Банско

Траси в Банско широкі та пологі, ціни дуже демократичні, а інфраструктура — добре розвинена.

Відпочинок на цьому гірськолижному курорті з дітьми може стати найяскравішим враженням. У Банско великий вибір готелів і апартаментів різної цінової категорії, сучасні підйомники й дуже м’який клімат.

Переваги

  • Широкі схили.
  • Дитячі лижні школи різного рівня підготовки.
  • Відсутність мовного бар’єра.
  • Дитячий садок для малюків до чотирьох років.
  • Навчання в сімейних групах (школа Pirin 2000).

Коли краще їхати: після новорічних свят і до кінця лютого. На початку зими зазвичай спостерігається пікове завантаження. Також кількість туристів зростає на початку березня — у цей час в Болгарії традиційно відзначають Мартеницю і влаштовують масові гуляння.

Словаччина: Ясна і Доновали

Словаччина — дуже комфортна країна для сімейного відпочинку. Подорож обійдеться значно дешевше, ніж поїздка в Австрію або Швейцарію. А розвинена інфраструктура дозволить насолодитися зимовим відпочинком по повній програмі.

В Ясній щорічно проводяться спортивні заходи світового рівня, тому ви можете покататися на самих сучасних підйомниках і добре підготовлених трасах.

Доновали — один з кращих гірськолижних курортів для дітей. Сюди приїжджають заради найбільшого в Європі дитячого фан-парку, де також проходять заняття лижної школи для малюків.

Переваги

  • Гірськолижні школи високого рівня: програма навчання в Ясній — одна з кращих. Тут поставлять на лижі навіть 3-річних карапузів.
  • Підготовлені траси, в т.ч. спеціально обладнані майданчики для навчання маленьких лижників.
  • Багато зимових розваг для дітей: сноупарки, фанпарк в Доновалах, аквапарк Татраландія, катки, басейни та ін.
  • Сноубайки, скіфокси й катки для дітей старшого віку.
  • Спортивний центр «Ліптов Арена» в місті Ліптовський Мікулаш.

Коли краще їхати: гарантований природний сніговий покрив ви можете застати з кінця грудня і до середини березня. Якщо хочете уникнути надмірної суєти, не плануйте поїздку на різдвяні свята і кінець зими — в цей час жителі Словаччини воліють виїжджати на відпочинок у гори.

Доновали
Доновали
Ясна

Австрія: Кітцбюеле і Майрхофене

За версією німецького путівника ADAC, Кітцбюель — один з кращих гірськолижних курортів для дітей. Потужна інфраструктура, неповторні гірські пейзажі та одні з найпрогресивніших у світі лижних шкіл — це ви знайдете на австрійському курорті.

Крім катання на лижах, можете відвідати відомий спортивний парк Mercedes Benz Sport Park і побувати в крижаному селі Альпен Голку, яке щороку відкривається в сусідньому місті Бриксенталь.

В Майрхофен з дітьми приїжджають не тільки заради розкішних видів, але також заради якісних лижних шкіл і походів в гори.

Переваги

  • Зручне розташування і транспортне сполучення з аеропортами.
  • В лижних школах передбачені дитячі парки розваг.
  • Багата програма розваг для всієї родини.

Коли краще їхати: найменше туристів тут з середини січня до середини лютого, а також з кінця березня по квітень.

Кітцбюелі
Майрхофені
Майрхофені

Італія: Бардонекк’я

На італійські гірськолижні курорти з дітьми їдуть найчастіше за розвагами. Аніматори й розважальні заходи на будь-який смак можна знайти цілий рік.

Бардонекк’я — один з найстаріших спортивних центрів і популярних лижних курортів. Будьте готові до того, що у високий сезон тут досить людно і шумно.

У Бардонекк’я не буде нудно ні дорослим, ні дітям — на курорті є олімпійський хафпайп, сноупарк, регулярно проходять різні заходи та шоу програми.

Переваги

  • Близькість до великих міст і широкі можливості для екскурсійної програми.
  • Траси найвищого рівня (облаштовані спеціально для ХХ Зимових Олімпійських ігор у 2006 році).
  • Великий вибір розваг і різних видів спорту, крім гірських лиж.

Коли краще їхати: з кінця грудня по березень.

Україна: Буковель

Сімейний відпочинок в Карпатах стає все комфортнішим. Рівень сервісу зростає з кожним роком, і Буковель вже може похвалитися досить розвиненою інфраструктурою.

Карпати — оптимальне місце для того, щоб навчити дитину кататися на лижах — тут ви можете знайти пологі ділянки трас або віддати дитину в школу, де під керівництвом досвідчених інструкторів вона освоїть ази зимового спорту.

Буковель — хороший вибір для відпочинку з дітьми влітку і взимку: на курорті багато можливостей для різних видів спорту, а прогулянки по горах залишать незабутні враження.

Переваги

  • Сімейний каток, траса для сноутюбінгу, сноубайк, розважальні центри та інші способи відмінно провести час усією родиною.
  • Великий вибір житла на будь-який бюджет.
  • Смачна закарпатська кухня та гостинні місцеві жителі.
  • Лижні школи для дітей від 3-х років.

Коли краще їхати: в січні-лютому.

Тури на гірськолижні курорти від турагентства «Бізнес Візит»

Підібрати оптимальні варіанти відпочинку для всієї родини ви можете в компанії «Бізнес Візит». Наші менеджери оберуть найкращі пропозиції з урахуванням ваших побажань і особливостей поїздки. Плануйте зимову відпустку з дітьми, а ми подбаємо, щоб вона пройшла комфортно!

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber