15/11/2019

Пам’ятки Бангкока

Столиця Таїланду недостатньо досліджена туристами. Вони прагнуть потрапити на відпочинок в курортні регіони країни. У Бангкоку є безліч цікавих місць. Це одне з найбільш незвичайних міст в Південно-Східній Азії – його варто обов’язково відвідати, якщо хочете отримати море яскравих вражень. Ми зібрали для вас найкрасивіші місця і пам’ятки Бангкока, де варто побувати кожному.

Обирайте гарячі туры в Бангкок на сайті компанії «Бізнес Візит» і підготуйтеся до незабутньої подорожі.

ТОП-10 місць, які потрібно обов’язково подивитися в Бангкоку

hram-buddy-vat-pkho-bangkok

Храм Лежачого Будди (Ват Пхо)

Найстаріша релігійна споруда в Бангкоку. Він був побудований в XII столітті. Сьогодні – це одне з найпопулярніших і відвідуваних місць в столиці. Храм Ват Пхо – справжній символ Таїланду: ви напевно бачили його на багатьох листівках або відео.

Величезний комплекс вміщає в себе чотири зали для зборів, понад тисячу зображень Будди, штучний ставок і водоспад. Тут розташований 46-метровий Будда – позолочена скульптура зображує божество перед зануренням в нірвану.


Час роботи:

  • з 8:00 до 18:30, щодня.

Вартість квитків:

  • 6€

Дрес-код: жінок не пустять сюди в коротких спідницях і з непокритими плечима, а чоловіків – в шортах.

Як доїхати:

🚌 Автобуси: № 1, 3, 6, 9, 12, 48, 53, 82
🚢 Паром до пірсу №8

korolevskij-dvorec-v-bangkoke

Королівський палац

Ще одне знакове місце Бангкока – те, що обов’язково потрібно подивитися. Це величезний комплекс будівель: Королівський пантеон, Храм Смарагдового Будди, бібліотека і сам Великий Палац – діюча урядова резиденція.

Розкішне оздоблення приміщень і традиційна тайська архітектура вражають уяву навіть найдосвідченіших туристів.


Час роботи:

  • з 8:30 до 15:30, щодня

Стоимость билетов:

  • 15€, аудіогід +6€

Дрес-код: не можна відвідувати храм в футболках, сорочках з коротким рукавом, майках, топах, прозорих речах, шортах, коротких або рваних штанях, велосипедках, міні-спідницях, вузьких штанях. Прямо при вході ви можете взяти відповідний одяг безкоштовно (застава 6 €, повертається на виході).

Купити квитки онлайн: royalgrandpalace.th/en/buy-ticket діє 24 години

Як доїхати:

🚌 Автобуси: № 1, 3, 9, 15, 25, 30, 32, 33, 39, 43, 44, 47, 53, 64, 80, 82, 91, 201, 203, 501, 503,508, 512
🚢 На паромі: сядьте на експрес-човен в Та Тієн (N8) уздовж Чао Прайя. Як тільки ви вийдете з пірсу, пройдіть повз продуктових крамниць, поки не дійдете до великої транспортної розв’язки. Попереду (трохи правіше) знаходиться Великий палац. Поверніть праворуч і пройдіть близько 10 хвилин, поки не дійдете до Ват Пхо, який буде на іншому боці дороги.
🚶 пішки від Китайського кварталу
🚇 На метро: станція Hua Lamphong, вихід 4 йдіть до готелю Bangkok Center. Сядьте на автобус 25, 53.

hram-utrennej-zari-bangkok

Храм Ранкової Зорі

Біла пагода висотою 80 метрів розташована на березі річки Чаопхрая. За однією з версій, свою назву вона отримала тому, що найкраще милуватися красою храму під час сходу сонця. Підніміться на найвищу вежу пагоди і насолоджуйтеся прекрасними видами Бангкока. Найкращий час для відвідування Ват Арун – на світанку або заході. Найкрасивіший вид на храм відкривається з протилежного берега Чаупхраі.


Час роботи:

  • з 8:00 до 18:00, щодня

Вартість квитків:

  • 1,5€
Як доїхати:

🚌 Автобуси: № 9, 57

Дрес-код: жінок не пустять сюди в коротких спідницях і з непокритими плечима, а чоловіків – в шортах.

hram-zolotogo-buddy-vat-trajmit

Храм Золотого Будди (Ват Трайм)

Ця пам’ятка Бангкока відома на весь світ: адже саме тут розташована статуя Будди, відлита з чистого золота. Вона внесена до Книги рекордів Гіннеса, як найбільший релігійний об’єкт з дорогоцінного металу. Її висота – 3 м, вага – 5 тонн. Статуя прикрашена сапфіром і перлами. При храмовому комплексі працює музей, де можна дізнатися про історію тайської громади.


Час роботи:

  • з 8:00 до 17:00, щодня

Вартість квитків:

  • 1,2 € – вхід в храм, 3 € – квиток в музей.

Як доїхати:

🚌 Автобуси: № 1,53,75
🚇 На метро до станції Hua Lamphong

Дрес-код: жінок не пустять сюди в коротких спідницях і з непокритими плечима, а чоловіків – в шортах.

kitajskij-kvartal-v-bangkoke

Китайський квартал

Чайнатаун ​​– дуже колоритне і цікаве місце в Бангкоку. З другої половини ХХ століття він почав активно розвиватися і з самого ненадійного району міста перетворився на сучасний квартал з автентичною атмосферою. Ви можете оселитися в одному з фешенебельних готелів в Чайнатуані або відвідати торгові центри, бутіки, ринки і ресторани в цьому кварталі.

Чайнатаун ​​знаходиться в центрі Бангкока, тому сюди зручно добиратися з інших частин міста на метро, ​​автобусах, поромі, таксі або пішки. Тільки в китайському кварталі ви можете купити екзотичні продукти і ліки: тропічні фрукти, чорні гриби, ластівчині гнізда, плавники акули.

rynok-chanuchak-v-bangkoke

Ринок Чатучак

У вихідні в Бангкоку працює найбільша торговельна площадка в Південно-Східній Азії – ринок Чатучак. Це місце приваблює жителів і туристів величезним асортименту товарів. Щодня його відвідує близько 200 тисяч чоловік.

Продукція тут дешевше, ніж в магазинах, а купити тут можна все – від їжі, до меблів. Кожен вікенд ринок перетворюється в окреме місто, тому тут дуже просто можна заблукати. Візьміть при вході безкоштовну карту ринку. На ній позначено 27 зон торгівлі з товарами різних категорій.

Якщо ви заблукали або загубились в натовпі, орієнтуйтеся на вежу з годинником, яку видно з будь-якої частини ринку. Вона слугують головним орієнтиром і місцем зустрічі.
Розрахунок на ринку можна зробити тільки готівкою. Покупки можна прямо на ринку відразу ж упакувати і відправити в будь-яку точку світу за допомогою послуг DHL, FedEx або інших компаній.


Час роботи:

  • Ср,Чт: 7:00-18:00, Пт: 18:00-00:00, Сб, Нд: 9:00-18:00, Пн, Вт: вихідний

Як доїхати:

🚌 Автобуси: № 524, 3 від вул. Каосан
🚇 На метро до станції Kamphaeng Peht или Chatuchak Park

hram-drakona-v-bangkoke

Храм Дракона

Ця споруда нагадує казковий будинок або декорацію до фільму. Рожева вежа висотою в 17 поверхів в лапах гігантського дракона – неймовірно красива пам’ятка Таїланду. Храм Ват Сампхан знаходиться в місті Накхон Патом в 70 км від Бангкока. Поруч розкинувся парк з фігурами Будди, статуями тварин і ще одним храмом у формі черепахи.

Туристи можуть відвідати тільки перші 10 поверхів храму. Решта приміщень закриті – в них проживають монахи.


Час роботи:

  • з 6:00 до 18:00, щодня

Вартість квитків:

  • безкоштовно, приймаються добровільні пожертви

Як доїхати:

🚕 швидше за все доїхати з Бангкока на таксі: час в дорозі – близько години.

zoopark-samut-prakan

Зоопарк Самутпракан

У провінції Самут Пракан недалеко від Бангкока розташована ферма з вирощування крокодилів. Щогодини для відвідувачів влаштовують шоу з зубастими хижаками, а з 16:30 до 17:30 туристи можуть подивитися, як годують крокодилів. У зоопарку є безліч інших видів екзотичних тварин і птахів, а також озеро з рибами. Окрім крокодилового розплідника, відвідайте шоу з дресированими слонами або зміїну ферму.


Час роботи:

  • з 8:00 до 18:00, щодня

Вартість квитків: 9 € дорослий квиток, 6 € – дитячий.

Як доїхати:

🚕 На таксі: 20 км від Бангкока
🚇 На метро: до станції Sai Luat или Kheha, а далі пішки 2 км.

muzej-korolevskikh-lodok

Музей королівських човнів

Якщо ви обійшли всі основні визначні пам’ятки столиці і шукаєте, що ще цікавого можна побачити в Бангкоку, вирушайте в музей королівських барж. Національний флот – гордість королівства, адже протягом століть човни були основним транспортом в Таїланді.

У музеї ви не тільки познайомитеся з історією судноплавства і суднобудування, а й зможете побачити човна тайських королів з унікальним різьбленням і багатим декором.


Час роботи:

  • з 9:00 до 17:00, щодня

Вартість квитків:

  • 3€, фото- і відеозйомка – 6€

Як доїхати:

🚕 На таксі: 20 км от Бангкока
🚶 Пішки від району Каосан
🚢 На експрес-човні до пірсу №10.

park-safari-world-a-bangkoke

Парк Safari World

Сафарі-парк – ідеальний вибір для туристів з дітьми. Хоча і дорослим там буде дуже цікаво. Тут тварини і птахи утримуються в максимально природних умовах, тому відвідувачі можуть вільно гуляти по території, спілкуватися з вихованцями і годувати їх з рук.

Парк розділений на дві зони: морську і сафарі. Комплексний квиток відразу на обидві площадки коштує дешевше, ніж окремо. В ціну включений шведський стіл.


Час роботи:

  • з 9:00 до 17:00, щодня

Вартість квитків: дорослий квиток в сафарі парк – 24 €, в морській – 30 €. Дитячі квитки – 21 € і 24 € відповідно. Комплексний дорослий квиток – 36 €, дитячий – 27 €.

Як доїхати:

🚌 На автобусі: № 96 або 26 до зупинки Fashion Island, потім на спеціальному автобусі доїхати до парку

Пам’ятки Бангкока на мапі

В Бангкоку, щоб дізнатися, що і де подивитися, а також спланувати маршрут подорожі, скористайтеся цією мапою.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber