13/02/2017

Вибираємо подарунок на 8 березня: 8 оригінальних ідей

Один з найвидатніших умів світової психології Зигмунд Фрейд написав у своєму щоденнику одного разу: «найбільше питання, на яке я так і не знайшов відповідь за 35 років своїх досліджень людських душ, це «Чого ж жінка хоче?». І, готові посперечатися, сучасні чоловіки точно так само задаються цим питанням. Чим здивувати дружину, що подарувати мамі на 8 березня, як потішати доньку… Адже навіть найрідніших і улюблених деколи складно здивувати. А напередодні самого жіночного і прекрасного свята саме в цьому і полягає чоловіче завдання. Адже іноді простим букетом тюльпанів або пролісків не висловити всієї глибини своїх почуттів. Добре, що XXI століття може запропонувати максимум варіантів для оригінального подарунка. Деякі нададуть жінці можливість відпочити і виконати мрію, інші – створять неповторну романтичну атмосферу. Що з цього вибрати – вирішувати вам. Давайте разом спробуємо розібратися, чого ж насправді хоче жінка в весняне свято. Чим потішати і що подарувати на 8 березня?

подарунок на 8 березня

Політ на повітряній кулі або навчальний політ на літаку

Стільки разів в улюблених дамами мелодрамах закохана пара піднімається до хмар і милується околицями. Навіть найсуворіші чоловіки навряд чи зможуть посперечатися, що політ на повітряній кулі — яскрава подія. Коли природа поступово прокидається від тривалого зимового сну, а промені сонця ніжно пестять листя. «Кохана, я дарую тобі весь світ!» — романтично звучить і як ніколи доречно. Зараз безліч повітроплавних організацій пропонують бажаючим придбати враження. Вам залишається лише визначитися з датою, місцем польоту і переконатися, що супутниця не не боїться висоти. Все інше організатори зроблять за вас. Майже в кожному великому місті є філія або безпосередньо автономна повітроплавна організація, яка спеціалізується на польотах повітряних куль.

політ на повітряній кулі
повітряні кулі
подарувати політ на повітряній кулі

Так, наприклад, столичне «Київське повітроплавне товариство» дарує своїм клієнтам захоплюючі польоти над Києвом, так і вздовж його околиць. Крім цього польоти здійснюються і в інших містах: Білій Церкві, Кам’янець-Подільському, Львові, Феодосії, Херсоні. Система досить проста – ви замовляєте політ або окремий подарунковий сертифікат з відповідними умовами. І, само собою, з нетерпінням чекаєте дня польоту. Ви можете вибрати колір повітряної кулі, щоб і в цьому догодити обраниці. Вартість подарункового сертифікату повністю відповідає вартості польоту. Наприклад, звичайний універсальний політ на двох тривалістю 30 хвилин обійдеться в 3 500 гривень. Політ з романтичною атмосферою в казково чарівних місцях – 4 500 гривень. Чим довше, тим дорожче. За політ над столицею, який триватиме годину, доведеться заплатити 15 000 гривень. Але, повірте, воно того однозначно варто.

Організація «На кулі по Україні» пропонує також сертифікат для польоту над одним із кількох українських міст. У цьому списку значаться Київ, Кам’янець-Подільський, Львів, Дніпро, Херсон і Одеса. Вартість такого сертифіката – 6 000 гривень.

Відео — політ на повітряній кулі в Києві

Існують також локальні організації, які допоможуть вам здивувати кохану жінку. Так, приміром, у Запоріжжі функціонує повітроплавне товариство «Аеросіч». Політ триватиме годину, а вашому погляду відкриються неймовірні краси Дніпра, Хортиці та інших мальовничих краєвидів міста з висоти до 1 000 метрів.

Але часом буває так, що кохана жінка – далеко не слабка принцеса. Іноді навіть слабкі цього світу бажають відчути прилив адреналіну. А, погодьтеся, в плавному польоті на повітряній кулі комусь може не вистачити емоцій. Для таких випадків подарунок на 8 березня дівчині перетворюється в навчальний політ на літаку або вертольоті. Відчути себе Гаррієт Куїмбі можна, сівши за штурвал і відчувши всю міць залізної птиці. Це сюрприз так сюрприз! Тут так само допомагають авіакомпанії. Наприклад, агентство польотів «В небо» пропонує польоти на літаках і вертольотах в небі багатьох українських міст. Київ, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Житомир, Львів, Миколаїв, Рівне, Одеса, Тернопіль, Харків, Херсон, Чернігів. Ось вже дійсно широкий вибір. Та й варіанти повітряних суден у них підібрані з належною ретельністю. Вартість польоту на літаку – від 1 300 гривень, на вертольоті – від 8 800 гривень. Замовляєте Сертифікат, уточнюєте всі дані, за тиждень до польоту активуєте замовлення і уточнюєте деталі (умови, погоду, програми) і готуєтеся слухати захоплені розповіді своєї обраниці.

Можна випробувати сили дівчини в польоті на реактивному літаку. Він обійдеться приблизно в 7 000 гривень. Є варіант польоту на планері. Тут все залежить від тривалості польоту – від 15 до 30 хвилин. Вартість, відповідно, коливається від 600 до 1400 гривень.

навчальний політ на літаку
політ на літаку
емоції під час польоту

Але, мабуть, говорити про яскраві враження і довгу пам’ять після свята не доводиться. Всі ми чудово розуміємо, що цей Всесвітній жіночий день в хмарах – точно не типові цукерки і парфум «Червона Москва».

Прогулянка на конях

А якщо підйом до неба – не дуже відповідний варіант з різних причин, а в голові досі питання «Що подарувати дівчині на 8 березня»? Можна підійти до жіночої мрії з іншого боку. Кожна дівчинка, натхненна діснеївськими казками, мріяла про принца на білому коні. Врятована від жахливої рутини і дорослих проблем, принцеса їде верхи на білому коні до щастя. Дуже романтично і здійсненно. Кінна прогулянка – це дуже звична для наших очей задумка. Багато хто з нас бачили цих шляхетних тварин в парках і на площах, але далеко не кожен наважувався забратися в сідло. Але, повірте на слово, катання верхи ні з чим незрівняно по емоціям! Відчути себе наїзницею чи ковбоєм з диких прерій. У кожного свої відчуття, але безперечно приносять бурю позитивних емоцій.

прогулянка на конях
Кінна прогулянка

Катання на коні організувати надзвичайно просто. А винагорода за ваш подарунок не змусить себе довго чекати. Якщо ви не знаєте, куди звертатися у своєму місті або хочете організувати так званий віддалений подарунок, то для вас працює сайт «Verhom.com.ua». У його базі зібрані кращі кінні клуби з усієї України. Кожна область, кожний регіон – широкий вибір з докладним описом послуг. Хмельницький «Тамерлан», вінницький «Максикон», тернопільська «Стара підкова», київський «Кентавр» і багато інших клубів. Середня вартість прогулянки на коні – 150 гривень на годину. Довше катаєтесь – дешевше коштує година. А при фантазії і бажанні можна організувати атмосферне і тематичне катання. Все залежить тільки від вас!

Подорож

Забути про всіх, втекти і знову відчути себе закоханими підлітками? Або просто подарувати коханій жінці кілька днів без хатніх обов’язків, роботи в офісі і показати шматочок «іншого світу»? Ось мінімум дві причини подарувати на 8 березня путівку в далекі краї. А може і не в далекі – вибір за вами.

Хто знає, може вона давно мріє спробувати італійську піцу або поніжитися на єгипетському пляжі. Можливо, її вабить болгарський затишок або французька випічка. Не важливо, що його мотивує. Головне – що мрії повинні здійснюватися. Нехай летить одна, з подружкою, з мамою або вас чекає романтичний вікенд. Як показує практика, з подорожі вона повернеться зовсім іншою, оновленою і легкою людиною. Новий сезон, весна, нові емоції!

подарувати подорож

Плюс такого подарунка в тому, що нинішні туристичні агентства пропонують масу варіантів для польотів у будь-який куточок світу. А до свят все частіше робляться сезонні знижки. Але замовити путівку потрібно встигнути, адже свято міжнародне. Розраховувати фінанси можна, переглянувши пропозиції туроператорів. Найпопулярнішими напрямками вважається Європа і узбережжя Середземномор’я. Так, тури до Греції починаються від 400 євро, в Єгипет і Туреччину – приблизно від 350 євро, в романтичні Італію та Францію – від 900 євро. Пригадайте, при вигляді яких пейзажів в неї світяться очі – і не вагаючись замовляйте квитки.

Романтичний вікенд за містом

З іншого боку, всі ми – заручники певних обставин чи особистих принципів. Хтось не може дозволити собі тривалу закордонну відпустку, хтось — досконалий патріот. Але це не значить, що свято потрібно відзначати вдома, прогулюватися в черговий раз проспектом і скромно пити вдома шампанське з келихів. Насправді, зміна обстановки – прекрасна ідея. І багата на пам’ятки та мальовничі місця Україна готова прийняти вас у будь-якому своєму куточку. Останнім часом по країні відкриваються все більше і більше заміських комплексів, баз відпочинку і невеликих селищ, де можна відпочити не гірше, ніж десь «за бугром». Свіже повітря, активний відпочинок, прогулянки по парках або невеликим гайкам. Та, врешті-решт, нові краєвиди перед очима. Коли навколо вас все цвіте і пахне, знову і знову хочеться закохуватися один в одного наново.

Романтичний вікенд за містом
відпочинок за містом
уїк-енд за містом

Вже було сказано, що заміських комплексів в Україні предостатньо. Від Харкова до Закарпаття – на будь-який смак. Бажаєте на Сумщину? Вирушайте в котедж-парк «Славна» в селі Чернеччина. Блакитний блиск Ворскли, свіже повітря і віддаленість від галасливого мегаполісу. Дивовижна казка. Бували у Вінниці? А в селі Печера, де затишно розташувалася невелика база відпочинку «Печерський Водограй»? Берег Південного Бугу і невеликий гай в околицях. Гуляти по стежках, милуватися красою природи і дарувати коханій жінці оберемки польових квітів! Навіть околиці студентського Харкова готові прийняти вас і зробити все, щоб ви забули про мирської рутині. Клуб сімейного відпочинку «Хуторок» біля Печенізького водосховища організовує незабутню програму з активним відпочинком, неповторним єднанням з природою і просто душевним відпочинком.

Фотосесія

Щастя в жіночих очах – це мить, яку потрібно встигнути зловити. І зафіксувати цю мить допоможе професійний фотограф. Насправді, такий подарунок підійде як для фотогенічних і яскравих дам, так і для чимось скутих дівчат. У перших фотосесія підкреслить сильні риси, а у других розкриє внутрішню красу. Адже кожна жінка прекрасна – це потрібно тільки зуміти побачити. Фотосесія може бути як портретна наодинці, так і парна. Звичайна студійна або тематична. Добре що зараз вибір фотографів і студій дозволяє підібрати саме те, що підійде вам.

фотосесія в подарунок
подарувати фотосесію

Професійний фотограф допоможе підібрати вдалу локацію, створити потрібний образ і зберегти на знімках ваше щастя. До речі, рекомендується перед фотосесією обговорити з майстром особливості майбутньої моделі, можливо, розкрити її слабкості і зробити все, щоб цей процес для неї був максимально приємний і простий.

Ціни на фотосесії коливаються в залежності від міста, майстерності фотографа, тривалості фотосесії, кількості знімків та особливості тематики». Тут ціни дійсно можуть бути різними. Від 200 до 5 000 гривень, а фотосесія може тривати від 40 хвилин до 2 годин. Тому підібрати є з чого.

Абонемент в спа-салон

Не всі жінки люблять шуби, діаманти і дорогі машини. Достеменно всі жінки люблять бути красивими. Догляд за собою часом дарувати задоволення на психологічному рівні. Але в умовах нинішнього темпу життя часу на себе кохану у жінки все менше. І, насправді, сісти в м’яке крісло з маскою на обличчі – верх мрій, особливо у ділової жінки. Саме тому подарунковий абонемент в спа-салон – це дійсно чудова ідея. І чи не найкращий подарунок на 8 березня. Добре, що спа-салонів зараз у кожному місті безліч. І не варто боятися, що чоловіча психіка не впорається зі списком пропонованих в салоні послуг. Досить звернутися за консультацією до співробітників салону, і вони все вам підберуть. Але ми все ж розкриємо декілька секретів.

масаж маслом
масаж з вулканічними каменями
тайський масаж

Найпопулярнішою процедурою в спа-салоні є масаж. І його видів зараз настільки багато, що перераховувати все – дурна затія. Але найбільшою популярністю серед прекрасних світу цього користуються масаж з апельсиновим маслом, масаж з вулканічними каменями, тайський масаж, масаж зі свічкою. Додамо сюди пілінг з морської солі або золотих часток. Плюс шоколадне або перлове обгортання. Ну і для довершення ансамблю – манікюр, педикюр, масаж голови і догляд за волоссям. Все це – проста формула жіночого щастя. Повторимося, що в кожному салоні консультанти вам неодмінно допоможуть підібрати оптимальний набір послуг. Найчастіше вони зібрані у визначені «тематичні» комплекси. Середня вартість подарункового абонемента в спа-салон становить приблизно 2 500 гривень.

Майстер-клас

Якщо у вашої обраниці є хобі або те, що вона давно хотіла випробувати себе, але не наважувалася, то з вибором подарунка взагалі немає ніяких складнощів. Подаруйте їй візит на майстер-клас. Протягом одного або декількох занять професіонал у певній сфері навчить робити те, чого вона ще не вміє. Це відмінна можливість спробувати щось нове або вдосконалити свої навички. Крім цього – розслабитися, розважитися та поспілкуватися з однодумцями, завести нові знайомства. Маса плюсів, мінусів немає.

Варіантів майстер-класів зараз нітрохи не менше, ніж кількості спа-салонів. Шиття, малювання, кулінарія, музика, в’язання, ліплення, виготовлення свічок і мила, створення прикрас і предметів хатнього начиння. І так далі, і тому подібне. До чого лежить її душа, туди і відправляйте.

майстер-клас з кулінарії
майстер-клас живопису

Наприклад, кулінарні майстер-класи все частіше проводяться не просто з досвідченими, але любителями-кухарями. А дійсно з іменитими кухарями та кондитерами, які багато років готують на професійній кухні. Вихідці «Майстер шеф», представники закордонних шкіл і просто талановиті кухарі навчать готувати щось нове, розкриють кухонні секрети і, звичайно ж, пригостять смачними стравами. До того ж, від такого майстер-класу виграєте і ви. Адже хто стане її першим домашнім дегустатором? Крім цього, кулінарні курси від новомодних кухарів – відмінний подарунок на 8 березня мамі. Вартість кулінарних майстер-класів – близько 400 гривень.

Відео — кулінарні майстер-класи для кондитерів

Можна запропонувати випробувати себе в миловарінні. Це захоплення в останні роки набуло надзвичайну популярність. Адже так цікаво спробувати себе у створенні запашного приладдя для ванни. Майстер навчить підбирати аромати, інгредієнти, змішувати, надавати форму. Розповість про особливості, здавалося б, звичного продукту і секрети скрабів. Крім того, що під час майстер класу вона почерпне багато нового, так і піде не з порожніми руками. Плюс безліч позитивних емоцій і розслаблення після продуктивної роботи. Вартість такого майстер-класу зазвичай становить близько 300 гривень.

Курси екстремального водіння

А якщо об’єднати в собі два описаних раніше пункта — майстер-клас і екстрим, то вийде кумедний і в чомусь корисний подарунок. Кожна третя жінка в країні вміє водити. Жінки все частіше пересідають з громадського транспорту на особистий, але не перестають забавляти своїми діями на дорозі. А якщо об’єднати розвагу з навчанням? Навчити реагувати навіть в найкритичніших ситуаціях, але одночасно дозволити викинути бурю емоцій на майданчику. Без стовпів, дерев, бордюрів і дурнів «на залізних коритах». Вона явно оцінить таке дозвілля. Інструктор все детально розповість, покаже і навчить не боятися труднощів. А якщо ваше місто має пробки, то це чудова можливість забути про низку машин і розігнатися на повну. Головне – не забутися і враховувати, що одного разу все одно доведеться повертатися на міські дороги. Насправді ці курси – відмінна школа навіть для досвідченого водія, адже далеко не про кожну потенційну складність нам розповідають в автошколах. Плюс у вашому домі тепер буде чарівний і безстрашний Алонсо. Вартість курсів – близько 2 000 гривень. Але її враження та безпека коштують дорожче.

екстремальне водіння
Курси екстремального водіння

Насправді, що дарувати – питання досить складне і просте водночас. З одного боку, з року в рік знову і знову дивувати близьку людину складно. Не важливо, дружина, мама, сестра або дочка. У всіх нас періодично здає фантазія. З іншого боку, навіть найпростіший, але щирий подарунок принесе щастя. Навіть зроблений своїми руками подарунок на 8 березня – це чудово і чарівно. Головне – все робити з любов’ю. Правда, бути оригінальним – це і подарувати подарунок, і дозволити їй похвалитися перед колегами і подружками. Квиток у кіно – 50 гривень, політ на повітряній кулі – 3 000 гривень, путівка в Єгипет – 300 євро. Її посмішка? Безцінне!

що подарувати на 8 березня

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber