30/09/2016

Чорногорський «Піший день»: спеціально для туристів!

Чорногорський «Піший день»: спеціально для туристів!

Ваш курортний сезон ще триває, однак ви вже втомилися від пляжної одноманітності Адріатики? Всім, хто зараз в Чорногорії, випадає чудова можливість урізноманітнити відпустку майбутніми вихідними! 2 жовтня відбудеться так званий «Піший день». Маршрут проходження: Котор – Нацпарк Ловчен – Котор.

Враховуючи компактність розташування всіх населених пунктів Чорногорії, вам не буде складно прибути на свято з будь-якого курорту країни. Для зручності орієнтування повідомляємо, що на місцевому діалекті захід іменується «8 pješački dan Kotor – Lovćen – Kotor».

infoІніціатор акції — клуб Vjeverica, спеціалізоване об’єднання альпіністів. Однак нехай вас не лякає слово «альпінізм». Всі маршрути адаптовані під поціновувачів активного відпочинку, які не мають професійної підготовки. Хоча певна витривалість вам знадобиться!

Маршрути «Пішого дня»:

  1. Котор – Єзерский врх (31 км);
  2. Котор – перевал Крстац (13,5 км);
  3. Котор – плато Прачиште (10 км).

Перший маршрут можна подолати пішки або бігом. Решта — пішки. Збір учасників біля воріт Гурдич (це стара частина Котора). Початок забігу/переходу на Єзерский врх — о 7:00, Крстац — о 8:00, Прачиште — о 9:00 годин. Фініш біля північних воріт. Учасникам обіцяні захоплюючі краєвиди, шикарні природні види, красивий огляд кріпосних стін. Передбачено чергування медиків і прохолодні напої.

Крім естетичного задоволення і користі для здоров’я, туристи отримають чудовий досвід спілкування з природою, перевірять власний рівень фізпідготовки, згадають молодість і підберуть місця для майбутніх екскурсій. Так що всі, хто зараз в Чорногорії або збирається туди вилетіти в ці вихідні — не ігноруйте захід! Він вам точно сподобається!

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber