06/02/2018

«ДРУГ» від МЗС — мобільний сервіс для мандрівників

«ДРУГ» від МЗС — мобільний сервіс для мандрівників

Український МЗС тестує новий додаток, що полегшує взаємодію туристів з рідним міністерством під час закордонних поїздок. Додаток називається «ДРУГ» і призначений для забезпечення туристів відомостями про країну перебування, релігійні свята, контакти українських дипломатичних представництв в країні, отримання іншої корисної інформації.

В залежності від країни реєстрації, туристи отримають цільову розсилку з попередженнями про заворушення та природні катаклізми в тій місцевості, де вони знаходяться, рекомендації щодо відвідування чи не відвідування будь-яких регіонів за кордоном, а також телефони екстрених служб, якщо знадобиться допомога.

В цілому, додаток корисний саме самостійним мандрівникам, ніж організованим туристам, з якими працює гід приймаючої фірми і в яких точно є медстраховка з усіма телефонами, де дадуть відповідь російською/українською мовою.

infoУточнимо, що користування сервісом – абсолютно добровільне. Власне, назва додатка ДРУГ – це абревіатура слів «Добровільна Реєстрація Українських Громадян».

Тому, якщо ви фанат самостійних подорожей і екстриму – краще завчасно завантажте додаток. Це може виручити вас у непередбачених ситуаціях, а також полегшить пошук, якщо ви заблукаєте де-небудь в горах.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber