09/10/2017

Франція заборонила електронні сигарети

Франція заборонила електронні сигарети

Європа, схоже, вирішила наздогнати Таїланд за кількістю заборон. Тепер електронні сигарети потрапили під заборону у Франції. Загалом, закон поки не повний – не можна палити електронний замінник тютюну в громадських місцях.

Заборона почала діяти з 1 жовтня, не можна «палити електроніку» в транспорті, навчальних закладах, на вулицях, а також закладах HoReCa, де є заборонні знаки.

Французьким рестораторам і готельєрам дозволено самостійно визначати, чи можна палити в їх закладі. Якщо ні, то власники готелю чи ресторану зобов’язані вивішувати відповідне попередження. Якщо немає заборонного знаку, то оштрафують і курця (на 150 євро), і сам заклад (на 450 євро) за відсутність візуального попередження.

infoЦікаво, що паління на робочому місці загрожує французам набагато більшими штрафами: 450 євро з курця і 750 євро з компанії, яка не розмістила знак заборони.

Для порівняння: у Таїланді з фанатів електронних сигарет беруть за це сумнівне задоволення 30 тис. доларів і садять у в’язницю на термін до 10 років. Загалом, Європа для курців поки безпечніше, хоча утриматися від сигарет на час відпустки корисно в будь-якому разі!

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber