19/02/2019

Грузія пустить українців за ID-паспортами

Грузія пустить українців за ID-паспортами

Українці, які встигли отримати нові внутрішні паспорти, що виконані в форматі ID-картки, отримують додатковий туристичний бонус. З 1 березня 2019 року вони можуть їздити до Грузії без закордонного паспорта, а просто пред’явивши ID-ідентифікатор особи.

Уточнимо, що ID-картки мають вбудований безконтактний носій інформації про громадянина. Цієї карти достатньо для ідентифікації особистості мандрівника, який бажає відвідати Грузію.

infoНа підставі ID-карти можна проживати в країні без візи до 90 днів протягом одного календарного року, тобто останніх 365 днів.

Нагадаємо, зміни до міждержавної угоди були внесені 5 жовтня 2018 року. Ще раніше на взаємній основі були скасовані візи для короткострокових туристичних і ділових поїздок громадян наших держав.

Всі зміни стосуються лише володарів внутрішніх ID-паспортів. Іншим громадянам України для поїздок в дружню Грузію, як і раніше, потрібен закордонний паспорт.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber