24/04/2018

Іспанія запрошує покататися на собачих упряжках!

Іспанія запрошує покататися на собачих упряжках!

Ви думали, що собачі упряжки – атрибут крайньої Півночі, зими і холодів? Зовсім ні! І це довели організатори одного з так званих «винних» туристичних маршрутів Ruta de Garnacha, що знайомлять туристів з традиціями іспанського виноробства. Причому ідея покатати туристів «на собаках» їм прийшла на тверезу голову.

Частина маршруту протяжністю два з половиною кілометри туристи можуть проїхати на одно – та двомісних колісних візках, що запряжені собаками. Мабуть, це єдине, що відрізняє іспанський варіант від традиційного північного, де собаки тягнуть за собою сані.

Для цієї нелегкої роботи відібрано майже чотири десятки собак породи хаскі. Цього вистачає, щоб у стислі терміни прокотити по 1-2 людині всю групу туристів, які приїхали на дегустацію в Арагону – саме там пролягає цей диво-маршрут.

infoДля зручності та швидкості пересадки маршрут «закільцьований», тобто точка старту збігається з фінішем. А двох з половиною кілометрів уздовж виноградників цілком достатньо, щоб скласти уявлення про те, як вирощують сировину для іспанських вин, і помилуватися краєвидом.

Після прогулянки туристів чекає дегустація-пікнік на відкритому повітрі з вином, сиром, оливками, хлібом домашньої випічки. У дощову і вітряну погоду для пікніка монтується альтанка-укриття.

Враховуючи «безвіз» і доступність авіаквитків до Іспанії, українці теж можуть проїхатися по цьому чудовому маршруту. Правда, їхати потрібно зараз або вже восени – якщо температура вище +14, то собак на маршрут не випускають.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber