27/03/2018

Катар збільшив тривалість безвізового перебування українців до 90 днів

Катар збільшив тривалість безвізового перебування українців до 90 днів

Україна і Катар підписали міжурядовий договір, згідно з яким безвізове відвідування українцями цієї країни може тривати до трьох місяців протягом півроку. Це стало черговим кроком на шляху до візової лібералізації.

Нагадаємо, що в серпні 2017 року катарська держава в односторонньому порядку ввела 30-денний «безвіз» для 47 країн, і України – в їх числі. В компанії з нами виявилися США, Канада та інші провідні держави світу. Ще 33 держави, у більшості з-поміж країн ЄС, отримали тоді 90-денний «безвіз».

infoУкраїнці, які мають закордонний паспорт (після в’їзду в Катар його термін дії повинен становити не менше півроку), можуть не оформляти візу, якщо не планують пробути в країні понад 90 діб.

В’їжджати з метою перебування або транзиту можна будь-яку кількість разів. Аналогічні умови встановила Україна катарським громадянам.

Враховуючи як розвивається авіасполучення Київ-Доха-Київ, а також заходи щодо підвищення туристичної привабливості країни, що вживаються катарською стороною, такий договір сприятиме розвитку туристичних та інших зв’язків.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber