16/05/2017

Лоукост розцінки від МАУ вже доступні!

Лоукост розцінки від МАУ вже доступні!

Перевізник МАУ оголосив про введення лоукост тарифів на перельотах в межах Європи і Азії. При купівлі авіаквитка за 10 місяців до подорожі вартість буде дорівнювати ціні залізничного квитка в купе.

Всі лоукост квитки — «безбагажні». При оформленні через колл-центр і будь-який з офісів МАУ стягується збір, еквівалентний 18-ти доларам. По мірі наближення часу подорожі ціна буде рости. Крайній термін дії лоукосту — півроку до польоту.

Лоукост ціни від МАУ (в один кінець):

Рейс
10 місяців до вильоту
8 місяців до вильоту
6 місяців до вильоту
Внутрішній по Україні
249 гривень
504 гривні
769 гривень
Міжнародний до 2-х годин
587 гривень
769 гривень
1299 гривень
Міжнародний до 3-х годин
822 гривні
1034 гривні
1564 гривні
Міжнародний понад 3 години
1087 гривень
1299 гривень
1830 гривень

Квитки, куплені за лоукост цінами, не підлягають поверненню і обміну, а переоформлення навіть з доплатою. Якщо тарифом скористаються члени Panorama Club бонуси за такий переліт не нараховуються.

В ціну входить провезення 7 кілограмів ручної поклажі — багаж оплачується окремо.

У компанії уточнюють, що лоукост — ні в якому разі не альтернатива, а доповнення до нинішніх акцій і тарифів. Зокрема, пасажирам все так само доступні смарт-тарифи, що передбачають 30% знижку при оформленні авіаквитка за 4 і більше місяців до вильоту в Європу.

Що буде з лоукост квитками МАУ у разі скасування або перенесення вильоту — оформлять нові проїзні документи за тими ж тарифами або доведеться доплачувати за новий квиток за звичайною ціною — поки незрозуміло.

З урахуванням того, що нова послуга тільки введена в дію, мандрівники обов’язково отримають відповіді на свої запитання до вильоту.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber