22/07/2015

На території Італії стоїть аномальна спека

На території Італії стоїть аномальна спека

Ось вже більше тижня на італійських теренах встановилися рекордно високі для місцевих земель температури. Стовпчики термометрів злітають до 39 градусів.

Лікарі отримують все більше звернень пацієнтів з тепловими ударами, сьогодні лікарі дуже стурбовані ситуацією, адже подібні температури вкрай шкідливі для здоров’я людей.


Аномальна спека торкнулася майже всіх районів Італії

Найбільш високий рівень небезпеки спостерігається у Кампобассо, Римі, Латині, Флоренції, Болоньї, Брешії, Палермо, Больцано і Перуджі. Цей рівень під терміном «червоний» представляє загрозу навіть для населення, що не має проблем зі здоров’ям. Крім спеки, погода супроводжується високою вологістю і нестерпною задухою.

Червоний рівень до середини тижня також настане в Генуї, Фрозіноне, Барі і Вітербо. Ще в 11 адміністративних округах відзначається помаранчевий рівень загрози.

infoСпекотний африканський антициклон прийшов з територій Алжиру, до кінця тижня він остаточно пошириться по італійських областях, принісши 42 градуси тепла в денні години та 26 градусів у вечірній час.

Крім реальної допомоги італійське Міністерство охорони здоров’я веде інформаційну підтримку населення, для консультаційної діяльності відкрита спеціальна гаряча лінія. Метеорологи побоюються, що наслідками антициклону, йменованого «Харон», можуть стати руйнівні торнадо і сильні повітряні потоки в Італії.

Відео – новина по темі

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber