08/04/2016

Найдоступніший відпочинок 2016

Найдоступніший відпочинок 2016

Минулий нещодавно UITT 2016 вже дозволяє скласти більш-менш виразну картину туристичного сезону лiта-2016. У всякому разі, в частині розцінок на прийдешній літній відпочинок за кордоном. За вже сформованою традицією, українських туристів цікавить перш за все цінова доступність і простота оформлення, а краще повна відсутність віз. Отже, куди поїхати влітку?


У цьому плані безумовне лідерство на туристичному ринку зберігає Туреччина. І це незважаючи на сусідство з Сирією, де зовсім недавно йшли бої, і потоком біженців, що хлинули в Європу саме через Туреччину. Система «все включено» і обіцянка вкластися в 16 тисяч гривень на двох з авіаперельотом з Києва та проживанням у тризірковому готелі роблять свою справу.

infoЗа прогнозами експертів туристичного ринку, конкуренцію Туреччині може скласти Болгарія, яка в меншій мірі піддається впливу потоку біженців.

Схожий турпакет для бажаючих відпочити в Болгарії буде коштувати від 17 тисяч гривень, але сюди слід додати вартість віз 35 євро і відняти систему «все включено». У Болгарії за ці гроші вам запропонують лише сніданок і вечерю. А ціна може злетіти в будь-який момент. Наприклад, залишилися без звичного відпочинку в Туреччині туристи Російської Федерації.

Непоганою альтернативою звичному відпочинку на Середземному морі і Чорноморському узбережжі може стати Чорногорія, що розкинулася на берегах Адріатики. Це, цивілізована альтернатива Криму. Подібність природних пейзажів відзначають багато фанатів кримського відпочинку, а от сервіс в Чорногорії явно краще. Та й морські розваги у чорногорців безпечніше через нове устаткування.

Крім того, відвідавши виставку UITT 2016 напевно багато туристiв задумаються про поїздку в Албанію. Звичайно, ті, хто встиг побувати в Чорногорії, напевно встигли з’їздити і на одноденну екскурсію в Албанію. Але, то на екскурсію, а ось як самостійне туристичне авіанаправленіе з України воно навряд чи може вважатися популярним. Так що саме час почати освоювати. Як бачите, літо 2016 обіцяє бути насиченим, а вибір напрямків для доступного відпочинку досить різноманітний!

Відео – Виставка UITT 2016

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber