06/07/2017

Реєстрація на рейси МАУ Київ – Рига – Київ відбувається автоматично

Реєстрація на рейси МАУ Київ – Рига – Київ відбувається автоматично

З 1 липня здійснюється автоматична регістрація всіх авіапасажирів компанії МАУ, які летять з Києва до Риги і не скористалися правом онлайн-вибору місця або самостійною віддаленою реєстрацією.

Посадочні талони з автоматично присвоєним місцем розсилаються на електронні адреси авіапасажирів. Тому надання особистого e-mail є обов’язковою умовою бронювання. Розсилка відбувається за півдоби до вильоту регулярного рейсу і за 4 години до відправлення чартеру.

Обов’язкові дані при онлайн-бронювання МАУ:

  • Паспортні дані.
  • Ел./адреса.
  • Контактний телефон.

Талон слід роздрукувати самостійно або ж зберегти в пам’яті телефону. Якщо цього не зробити, то за отримання талона в аеропорту доведеться платити 20 євро при вильоті з Риги і 20 доларів — при вильоті з Києва.

Розцінки збережуться і на інші рейси: при вильоті з Євросоюзу оплата за талон 20 євро, при вильоті з держав не членів
ЄС — 20 доларів.

Категорії пасажирів, які отримують паперовий талон МАУ безкоштовно:

  • Мандрівники, що летять бізнес і преміум-класом.
  • Мандрівники, які доплатили за підвищення класу обслуговування.
  • Мандрівники, які викупили платні місця.
  • В разі повторної реєстрації рейсу через заміну борту.
  • У разі, якщо автоматична система реєстрації не присвоїла номер місця, але пасажир має талон на посадку без зазначення місця.
  • Пасажирам стикувальних рейсів МАУ в «Борисполі».

Керівництво МАУ переконливо просить пасажирів враховувати дане нововведення щоб уникнути непередбачених витрат і затримок з посадкою на рейс.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber