03/11/2015

Turkish Airlines оголосила про відкриття нового рейсу: Запоріжжя — Стамбул

Turkish Airlines оголосила про відкриття нового рейсу: Запоріжжя — Стамбул

Ще один авіаперевізник порадує жителів Запоріжжя регулярним рейсом із Запоріжжя до Стамбула і назад.



Турецька авіакомпанія Turkish Airlines відкриває новий рейс із Запоріжжя в Стамбул. Вильоти і посадка на території Туреччини будуть здійснюватися в аеропорту Ататюрк.

Розклад рейсів

Номер рейсу Старт вильотів Завершення вильотів Дні тижня Час вильоту Час прибуття
TK 1469 28.12.2015 26.03.2016 1.3..67 IST 16:15 18:05 OZH
TK 1470 28.12.2015 26.03.2016 1.3..67 OZH 19:00 21:00 IST

Стартують перевезення в кінці грудня поточного року. Рейс буде виконуватися регулярно, 4 рази на тиждень. Час перельоту буде займати всього близько 2-х годин. Рейси заплановані на другу половину дня. Такий час дозволяє вдало стикувати даний рейс з низкою інших, які прямують у країни СНД, Африки та Азії.

Приблизна вартість авіаквитка в обидві сторони з провезенням багажу (до 30 кг) і харчуванням на борту – від 3016 грн.

Чим цікавий Стамбул для українців?

шопінг в Стамбуліторговий центр в Стамбулібазари Туреччини

Великий попит на квитки до Туреччини зумовлений тим, що це цікава в плані розширення бізнесу територія, для відвідування якої не потрібно відкривати візи. Крім того, помірна вартість поїздки може в кілька разів виправдати себе при вдалій угоді.

Дуже вигідний Стамбул і в плані шопінгу. Базари і магазини рясніють якісними і цілком доступними товарами. Ті ж шуби, дублянки і куртки з натуральної шкіри незмінно користуються популярністю серед українців, а купувати їх в Туреччині набагато дешевше.

Шопінг в Стамбулі: де, що і скільки?

Про перевізника

Turkish Airlines пропонує своїм пасажирам комфорт і доступні ціни на перельоти. Висока якість обслуговування, відповідальність перевізника й уважне ставлення до клієнтів допомогли їм успішно пробитися на українському авіаційному ринку. Сьогодні цією авіакомпанією здійснюються регулярні авіаперевезення в Стамбул з Києва, Херсона, Дніпропетровська, Одеси та Львова.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber