02/08/2017

У Пекіні можна буде затриматися на 6 днів без візи

У Пекіні можна буде затриматися на 6 днів без візи

Зовсім скоро — буквально до кінця 2017 року Китай має намір зменшити вимоги в туристичній сфері. На цей раз — транзитним туристам.

Всі, хто прямує транзитом через Пекін, зможуть залишитися в країні без отримання китайської візи до шести діб. Тобто в сумі з моменту перетину кордону до виїзду з країни 144 години. Зараз без китайської візи у Пекіні можна перебувати лише три доби.

Таку лібералізацію візового режиму вирішено поширити після успішного експерименту, проведеного в 2016 році для Шанхаю, китайських провінцій на сході держави Цзянсу і Чжецзян. Тоді там був введений 6-денний безвізовий транзит для мандрівників, які прямують через Китай в якусь іншу країну. Тепер до 6-денного «безвізу» планується приєднати Пекін, сусіднє місто Тяньцзінь і прилеглу провінцію Хебей.

infoУточнимо, що така лібералізація стосується лише транзитних пасажирів — просто приїхати в Китай без візи ні на 3, ні на 6 днів не можна.

У туристів є можливість заощадити на окремому турі і познайомитися з країною всім, хто їде через Китай в сусідні Лаос, В’єтнам, Бутан, Монголію, Індію та інші країни. Китайська влада вважає, що така міра стимулює транзитний турпотік в країну.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber