18/04/2018

Японія має намір ввести новий податок для туристів

Японія має намір ввести новий податок для туристів

Японська влада анонсувала новий податок – на виїзд, який планується ввести 7 січня майбутнього року. З цієї дати всі іноземні громадяни, які залишають Японію кораблем або літаком, повинні будуть сплатити тисячу єн, що нині еквівалентно приблизно дев’яти доларам США.

Нову податкову ініціативу японська влада пояснює необхідністю підготовки до Олімпіади-2020 і обіцяє, що зібрані гроші підуть на облаштування туристичної інфраструктури та заходів безпеки під час ігор.

infoІншими словами, якщо туристи, що сплатили новий податок приїдуть в Японії ще раз у 2020-му році у період Олімпійських ігор, то вони на власні очі побачать, куди саме пішли їхні гроші.

Виняток передбачається лише для двох категорій мандрівників: дітей молодше двох років і транзитних пасажирів, які покинули країну протягом доби з моменту прибуття. Буде скасовано виїзний податок після закінчення олімпійського періоду або збір коштів «на туристичну інфраструктуру» триватиме, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що Олімпіада-2020 пройде в Токіо у період з 24 липня по 9 серпня, Паралімпіада-2020 – там же 25 серпня – 6 вересня.

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber