Оформлення візи до Німеччини Стяг країни

Вартість візової підтримки
при заявці онлайн -10%
66 євро
59 євро
Терміни оформлення візи
7-10
діб
Заповніть заявку, і ми зв'яжемося з Вами для обговорення деталей!

Телефонуйте:(067) 610-35-73, (093) 624-51-97

Ми надаємо Вам комплекс послуг з оформлення візи до Німеччини:

  • Заповнення консульських анкет.
  • Консультація та сприяння
    в зборі документів.
  • Подача документів
    без особистої присутності
    в посольствах країн, де
    це можливо.
  • Призначення дати подачі
    пакета документів.
  • Візи до Німеччини
    для будь-яких подорожей:
    — гостьова,
    — туристична,
    — бізнес-віза,
    — віза нареченої,
    — студентська віза.

Який вигляд має віза до Німеччини:

Шенгенская виза в Германию, 2014, турагентство «Бизнес Визит»



Оформлення від 4 віз — 30% знижка на наші послуги!

Увага:
На візові та консульські платежі, а також на страхування знижки на діють.



Шенгенська віза вклеюється в закордонний паспорт.

При отриманні документів обов’язково ретельно перевіряйте всі дані в Вашій візі.

До вартості наших послуг
по візовій підтримці належать:

  • консультація;
  • запис на співбесіду;
  • заповнення анкети;
  • бронювання авіаквитків;
  • бронювання готелю;
  • подача документів чи супровід до консульства;
  • комплектація повного пакета документів на візу.

Додатково сплачуються:

  • консульський збір;
  • візовий збір;
  • страховка.
Суми консульського та візового зборів залежать від типу візи та терміну її дії, вартість страховки також є індивідуальною. Уточнюйте суми для Вашого конкретного випадку у менеджера.


Оформлення візи до Німеччини "від і до" — від 59 євро.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
На бланкові візи перевірте наступне:
1. Термін дії візи.
2. Номер візи.
3. Тип візи.

Перелік необхідних документів:

  • Закордонний паспорт.
  • Копії всіх сторінок українського паспорта.
  • 2 нові фотокартки 3,5х4,5 см.
  • Довідка з місця роботи (навчального закладу) .
  • Довідка з банку.

Також можуть знадобитись:

  • Виписка про рух коштів по рахунку за останні півроку.
  • Свідоцтво про народження чи смерть.
  • Свідоцтво про шлюб чи розлучення.
  • Документи на нерухомість.
  • Свідоцтво про реєстрацію компанії.
  • Свідоцтво платника податків.
  • Довіреність та спонсорський лист.
  • Переклад документів англійською мовою.

Увага! Кожен перелік є індивідуальним.

Перелік, наведений вище, — базовий. Посольства змінюють правила доволі часто. Ваш перелік залежить від Вашої візової історії. Всі нюанси уточнюйте у менеджера.

Консульський відділ посольства Німеччини в Києві знаходиться за адресою:

01901, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, буд. 25.

Типи віз до Німеччини для українців:

  • туристична;
  • гостьова;
  • бізнес-віза;
  • для вступу до шлюбу;
  • студентська.
Інформація для покупців

Консультації та візова підтримка в різних містах України

Місто Консультації Передача документів Телефон
Київ По телефону та в офісі: вул. Верхній Вал, буд. 4А, оф. 304 Кур’єром або в офісі +38 (044) 303 91 62
Дніпро По телефону та в офісі: пл. Героїв Майдану, 1, оф. 316 Кур’єром або в офісі +38 (056) 794 02 40
Харків По телефону Кур’єрська доставка +38 (057) 728 56 08
Одеса По телефону Кур’єрська доставка +38 (048) 738 57 80
Львів По телефону Кур’єрська доставка +38 (032) 242 79 42
Запоріжжя По телефону та в офісі: пр. Маяковського, буд. 4 Кур’єром або в офісі +38 (061) 228 17 08

*Звернувшись до туристичної компанії Бізнес Візит у зручному для Вас місті, ви зможете отримати якісну консультацію з візових питань у телефонному режимі або в офісі. Передача документів на оформлення візи здійснюється кур’єром або при особистій присутності.

Відео-відповіді на питання

Які шанси отримати візу до Німеччини з паспортом, де немає жодної візи?
Чи можливо її отримати без особистої присутності?

Безкоштовна національна віза до Німеччини для українців з 01.07.2014

 

Віза до Німеччини

Процедура відкриття візи до Німеччини – один з найскладніших процесів при отриманні візи Шенген. Іноземних громадян Німеччина бере неохоче і скрупульозно. Отримати візу в чистий паспорт майже нереально. Подолати всі труднощі допоможе заявнику туристична компанія «Бізнес Візит».

Відразу потрібно підготуватися до того, що в світлі законодавчих інновацій обійтися без особистого візиту при оформленні не вдасться, крім того, Німеччина не входить до переліку лояльних у візовому питанні країн.

Найбільшим попитом серед заявників користуються національна віза (тип D) і Шенген (тип С). Також у переліку заявок є одноразові, багаторазові і мультивізи. Національна віза, як і Шенген, дозволяє знаходитись на території протягом 90 днів, але на відміну від Шенгену, заявник має право її подовжити.

Цілі відвідування країни

Мета приїзду є одним з головних критеріїв, за яким офіцери визначають, отримає заявник візу чи ні. Громадяни України прагнуть потрапити до Німеччини з найрізноманітнішими візитами: туризм, лікування, проживання, робота і ділові поїздки, навчання, укладання шлюбу.

  1. Подорожі і туризм. Для даних цілей оформляється Шенгенська віза типу С, незалежно від того, як саме ви в’їжджаєте до країни, з допомогою пасажирських перевезень або на особистому автомобілі. Туризм в Німеччині давно і потужно розвинений, тут розташовано масу визначних пам’яток з багатющою історією. Відмінно розвинена і культура подієвого туризму, місцеві фестивалі і свята відомі на весь світ.
  2. Бізнес туризм та ділові поїздки. Німеччина давно і тісно пов’язана з Україною діловими відносинами у сфері IT-технологій, наукової діяльності, промисловості, енергетичних та інших проектів. Якщо співпраця не вимагає постійного знаходження українських партнерів на території Німеччини, то візи типу С достатньо для даного напрямку.
  3. Лікування. Німецькі клініки відомі своїм сервісом, обладнанням і професіоналізмом на весь світ. Не менш знані і місцеві курорти. Якщо пацієнт потребує довгострокового лікування, йому знадобиться національна віза типу D, а для поїздки на курорт, щоби пройти курс лікування, котрий не перевищує трьох місяців, досить і Шенгену типу С.
  4. Навчання. Приплив іноземних студентів до Німеччини щороку зростає. З цією метою люди їдуть навчатися до Лейпцизького, Вестфальського і Гейдельберзького університетів, а також до університету імені Мартіна Лютера. Крім тривалого навчання, на території країни організовуються кращі європейські семінари та тренінги. У першому випадку знадобиться національна віза, у другому – Шенген. Для оформлення національної візи необхідно отримати виклик з ВНЗ Німеччини, який буде підтвердженням мети візиту заявника.

 

Інформація про паспорти

Коли заявник подає пакет документів на Шенгенську візу, його закордонний паспорт має бути дійсним 6 місяців після закінчення того терміну, на який робиться віза. Щоб з цим не виникало проблем, українці нерідко оформляють собі відразу два закордонні паспорти, і якщо один уже потребує оновлення, користуються другим. Крім того, наявність двох документів дозволяє розширити межі щодо відкриття віз. Щоб не псувати візову історію, подорожі краще здійснювати за одним паспортом, а більш серйозні і значущі візи відкривати у другому. За послугою оновлення закордонного паспорта або відкриття візи можна звернутися до менеджерів компанії «Бізнес Візит». Для вас працює офіс в Києві і в Запоріжжі. Таким чином, ви зможете звести до мінімуму ризик отримання відмови від консульства, а також уникнути непотрібної витрати часу.

Можливості Шенгену

З відкритою Шенгенською візою ви зможете відвідувати по єдиному режиму 31 європейську країну. Сюди входять: Сан-Марино, Австрія, Швеція, Монако, Угорщина, Андорра, Естонія, Данія, Бельгія, Ісландія, Швейцарія, Бельгія, Норвегія, Іспанія, Чехія, Фінляндія, Німеччина, Ліхтенштейн, Франція, Греція, Словенія, Нідерланди, Італія, Польща, Люксембург, Словаччина, Литва, Португалія, Латвія, Норвегія і Мальта.

Не варто забувати про суворі правила першого в’їзду в зону Шенгену. Якщо у ваші плани входить з першого разу відвідати відразу кілька держав, то подавати пакет документів слід до консульства тієї країни, з якої хочете почати подорож. Повне консультаційне обслуговування щодо правил в’їзду та перебування в країнах Шенгенської зони можна отримати в туристичній компанії «Бізнес Візит».

Контактні телефони:

 
Можливо, вас зацікавить віза до іншої країни Шенгенської угоди:
– Греція >>>
– Данія >>>
– Ісландія >>>
 

Відповіді на питання

  • Запитання: Віза для пенсіонерів до Німеччини безкоштовна чи ні?
  • Відповідь: Пенсіонери оплачують сервісний збір візового центру, при наданні оригіналу пенсійного посвідчення; консульський збір не сплачується. Таким чином, у візовий центр пенсіонер оплачує 22, а не 57 євро.

  • Запитання: Яка віза і страховка потрібні для лікування в Німеччині?
  • Відповідь: Вона може бути шенгенська або національна, залежно від періоду лікування: до 3 місяців чи довше.
    Страховка розраховується на період перебування і за віком. Звертайтесь до нашого менеджера за розрахунком.

  • Запитання: Є діюча польська шенгенська мультивіза. Їздила по ній один раз до Польщі. Можна по цій візі подорожувати літаком Київ-Ганновер, чи потрібно в’їжджати обов’язково в Польщу?
  • Відповідь: можете летіти.

  • Запитання: Чи потрібно перекладати документи німецькою для отримання візи типу С?
  • Відповідь: Для отримання туристичної візи до Німеччини перекладати документи не потрібно.

  • Запитання:У яких випадках для оформлення візи до Німеччини українцям потрібно запрошення?
  • Відповідь: Тип візи і тип запрошення залежать від цілей поїздки до Німеччини.

    1. Гостьова за запрошенням.

    Якщо Ваша мета провідати родичів або друзів (терміном до 90 днів) і вони надсилають запрошення, то Вам потрібно подавати документи на гостьову візу (шенгенська, німецька тип С).
    Потрібно пам’ятати, що родинні або дружні стосунки обов’язково підтверджуються документально. Як саме — Ви можете уточнити у менеджера візового відділу.

    2. Бізнес віза.

    Якщо мета Вашої подорожі (до 90 днів) — бізнес, то Вам надсилають запрошення бізнес-партнери, і Вам потрібно подавати на бізнес-візу (шенгенська, німецька тип С).

    3. Для навчання.

    Якщо Ви вирушаєте на навчання або підвищення кваліфікації, потрібно запрошення від освітньої установи. Якщо курс буде тривати до 90 днів, Вам потрібно подавати на шенген до Німеччини, якщо довше 90 днів — на національну німецьку візу (тип D).

    4. Для лікування

    Для поїздки на лікування до Німеччини потрібно мати запрошення. Якщо лікування передбачає термін до 90 днів, подають документи на візу типу С. За обґрунтованої необхідності лікування довше 90 днів, потрібно подавати на візу типу D.

    5. Для українців без запрошення.

    Можна поїхати туди у складі туристичної групи або індивідуально без запрошення. У такому випадку потрібно подавати на туристичну візу, надаючи підтвердження проживання і квитків по всьому маршруту руху.
    Цей самий тип — туристична віза до Німеччини (шенгенська, тип С) — потрібно оформляти, у разі туристичних поїздок по Німеччині на своєму автомобілі. Як правильно підтвердити документами свій маршрут, Вас проконсультує візовий менеджер.

  • Запитання: За який найкоротший термін можна отримати візу (Україна)?
  • Відповідь: Терміново документи на візу Посольством Німеччини в Україні розглядаються тільки в трьох випадках:
    1) термінове лікування;
    2) поїздка на поховання;
    3) смерть родича в Німеччині, тіло якого потрібно вивезти до України.
    У всіх інших випадках посольство розглядає подані документи від 5 робочих днів. У періоди підвищеного попиту: свята, період відпусток, початок навчального року на візи до Німеччини в Україні краще подавати документи заздалегідь, оскільки прискорити їх розгляд неможливо.

  • Запитання: Можна отримати мультивізу до Німеччини в чистий паспорт (Україна)?
  • Відповідь: Це можливо, тільки якщо до цього у Вас вже був паспорт із сприятливою візовою історією. Мультивіза — багаторазова віза, що дає право на багаторазовий в’їзд до якої-небудь країни. Зазвичай консульство видає таку візу тим, хто здійснив кілька поїздок у шенгенську зону з одноразовими візами з дотриманням всіх правил в’їзду-виїзду-перебування.
    В інших випадках, для отримання мультивізи потрібно зробити кілька поїздок за одноразовими візами.
    Як правильно підтверджувати візову історію — проконсультує візовий менеджер.
    Важливо: при поданні документів на мультивізу Ваш закордонний паспорт повинен мати термін дії не більше 3 місяців після закінчення мультивізи до Німеччини.
    Якщо Ваш закордонний паспорт ще дійсний тривалий час, але закінчується раніше, ніж мультивіза в Німеччину, яку Ви хочете отримати, рекомендуємо Вам замовити другий закордонний паспорт (громадяни України можуть мати на руках 2 діючі закордонні паспорти одночасно).

ПлохоНеплохоНормальноХорошоОтлично (3голосов. Оценка: 5,00 из 5)
Loading...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Інші послуги Бізнес Візит:
10.12.2018
У Бангкоку тепер можна прогулятися небом

Унікальна оглядова споруда відкрилася на даху хмарочоса Mahanakhon. Дивитися звідти можна на панораму і на прозору підлогу під ногами. Зі скляної оглядової платформи вид на красу, що відкривається в буквальному сенсі з…

Читати далі
03.12.2018
Що чекає пасажирів «Укрзалізниці»?

В останні дні головне залізничне відомство країни оголосило про цілу низку нововведень. Про внесення змін до назви, тепер це не просто держпідприємство, а акціонерне товариство, 100% акцій належать…

Читати далі
30.11.2018
Залізничне сполучення Мукачево – Будапешт – Мукачево готове!

Перший склад вже випробував у тестовому режимі нову європейську колію Мукачево — Будапешт — Мукачево. Рухомий склад європейського типу, як і планувалося спочатку, надала Угорщина. Нагадаємо, ідея прямого…

Читати далі