Оформлення візи на Мальту Стяг країни

Вартість візової підтримки
при заявці онлайн -10%
66 євро
59 євро
Терміни оформлення візи
7-10
діб
Заповніть заявку, і ми зв'яжемося з Вами для обговорення деталей!

Телефонуйте:(067) 610-35-73, (093) 624-51-97

Ми надаємо Вам комплекс послуг з оформлення візи на Мальту:

  • Заповнення консульських анкет.
  • Консультація та сприяння
    в зборі документів.
  • Подача документів
    без особистої присутності
    в посольствах країн, де
    це можливо.
  • Призначення дати подачі
    пакета документів.
  • Візи на Мальту
    для будь-яких подорожей:
    — гостьова,
    — туристична,
    — бізнес-віза,
    — віза нареченої,
    — студентська віза.

Який вигляд має віза на Мальту:

Шенгенская виза на Мальту, 2014, турагентство «Бизнес Визит»



Оформлення від 4 віз — 30% знижка на наші послуги!

Увага:
На візові та консульські платежі, а також на страхування знижки на діють.



Шенгенська віза вклеюється в закордонний паспорт.

При отриманні документів обов’язково ретельно перевіряйте всі дані в Вашій візі.

До вартості наших послуг
по візовій підтримці належать:

  • консультація;
  • запис на співбесіду;
  • заповнення анкети;
  • бронювання авіаквитків;
  • бронювання готелю;
  • подача документів чи супровід до консульства;
  • комплектація повного пакета документів на візу.

Додатково сплачуються:

  • консульський збір;
  • візовий збір;
  • страховка.
Суми консульського та візового зборів залежать від типу візи та терміну її дії, вартість страховки також є індивідуальною. Уточнюйте суми для Вашого конкретного випадку у менеджера.


Оформлення візи на Мальту "від і до" — від 59 євро.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
На бланкові візи перевірте наступне:
1. Термін дії візи.
2. Номер візи.
3. Тип візи.

Перелік необхідних документів:

  • Закордонний паспорт.
  • Копії всіх сторінок українського паспорта.
  • 2 нові фотокартки 3,5х4,5 см.
  • Довідка з місця роботи (навчального закладу) .
  • Довідка з банку.
  • Виписка про рух коштів по рахунку за останні півроку.
  • Свідоцтво про народження чи смерть.
  • Свідоцтво про шлюб чи розлучення.
  • Документи на нерухомість.
  • Свідоцтво про реєстрацію компанії.
  • Свідоцтво платника податків.
  • Довіреність та спонсорський лист.
  • Переклад документів англійською мовою.

Консульство Мальти в Києві знаходиться за адресою:

м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 13/1.

Типи віз на Мальту для українців:

  • туристична;
  • гостьова;
  • бізнес-віза;
  • для вступу до шлюбу;
  • студентська.
Інформація для покупців

Консультації та візова підтримка в різних містах України

Місто Консультації Передача документів Телефон
Київ По телефону та в офісі: вул. Верхній Вал, буд. 4А, оф. 304 Кур’єром або в офісі +38 (044) 303 91 62
Дніпро По телефону та в офісі: пл. Героїв Майдану, 1, оф. 316 Кур’єром або в офісі +38 (056) 794 02 40
Харків По телефону Кур’єрська доставка +38 (057) 728 56 08
Одеса По телефону Кур’єрська доставка +38 (048) 738 57 80
Львів По телефону Кур’єрська доставка +38 (032) 242 79 42
Запоріжжя По телефону та в офісі: пр. Маяковського, буд. 4 Кур’єром або в офісі +38 (061) 228 17 08

*Звернувшись до туристичної компанії Бізнес Візит у зручному для Вас місті, ви зможете отримати якісну консультацію з візових питань у телефонному режимі або в офісі. Передача документів на оформлення візи здійснюється кур’єром або при особистій присутності.

Віза на Мальту

Незважаючи на невеликі розміри, Мальта володіє величезною кількістю визначних пам’яток, всі ці природні, культурні та історичні здобутки цікавлять українців, в якості туристичних об’єктів. Мальтійський архіпелаг заманює своїми узбережжями, і щороку сюди приїжджає на відпочинок маса українських туристів. Щоб детально ознайомитися з країною, вам буде потрібна Шенгенська віза.

Віза типу С (Шенген) відкриває для вас межі цієї дивовижної держави не тільки з туристичного боку. Ви отримуєте 3 місяці дозволу на перебування тут, на свій розсуд ви можете розбити цю кількість днів на кілька заїздів, при цьому подовження візи не є можливим. Але цього часу буде достатньо, щоб покататися по країні та за її межами (у рамках Шенгенської зони), пройти короткострокове навчання або курс лікування, відвідати державу з діловими візитами.

Для цілей, які потребують більш тривалого перебування в межах країни, варто відкривати національну візу (тип D). Вона підходить для тих, хто хоче тут працевлаштуватися, відкрити бізнес, оформити шлюб або стати студентом ВНЗ. Тут мова йде саме про перебування на Мальті, оскільки за національною візою ви не маєте можливості подорожувати у безвізовому режимі по всій Шенгенській зоні. Але якщо вас цікавить конкретна країна, національна віза — те, що вам необхідно, адже по закінченню тримісячного терміну ви можете її подовжити.

Оформити одноразову візу, а також мультивізу і вищеперелічені Шенгенську та національну візи ви зможете за допомогою компанії «Бізнес Візит». Візова підтримка — це добре розвинений напрям компанії, підкріплений багаторічним досвідом і тісною співпрацею з Консульствами різних країн. Отримати допомогу можна, звернувшись до офісу Києва, Дніпропетровська чи Запоріжжя, а також в телефонному або онлайн-режимі (для клієнтів з інших міст доставка документів здійснюється кур’єрською службою). Київські клієнти не мають прив’язки до реєстрації або прописки, для запорізьких і дніпропетровських заявників прописка в місті або області обов’язкова.

Уточнити інформацію або отримати консультаційну допомогу можна за номерами:


Інновації у візовому законодавстві

Проект «Європа без кордонів» є громадянським, а тому не всі країни Шенгенської зони дотримуються його умов, оскільки дані пропозиції — це скоріше побажання, ніж закон. Що стосується новинок у законодавчій системі, то вони ускладнюють процес отримання візи більше, ніж спрощують. Віднедавна, окрім подачі пакету документів заявником до Консульства, потрібні також його відбитки пальців. Сам же пакет поповнився лише на один пункт, тепер в його основу також входить фото в цифровому вигляді. Якщо раніше візит заявника до Консульства не завжди був необхідністю, тепер це увійшло в перелік зобов’язань. Після того, як візит відбудеться, і віза буде отримана, протягом 5 років інтереси заявника може представляти туристична компанія або візовий центр. Суворіше стали ставитись і до скасування броні в готелі. Більшість готельних мереж веде співпрацю з офіцерами Консульств, а тому, як тільки клієнт знімає бронь відразу після отримання візи, персонал готелю негайно повідомляє про це. Це не є порушенням законодавства, але може викликати підозри офіцерів, випадки, коли вже відкрита віза після подібної поведінки заявника була анульована, вже відбувалися.

Ці і подібні нюанси, що стосуються оформлення візи дітям, пенсіонерам, людям, які подорожують на власному авто, та іншим категоріям громадян, роз’яснять в ході консультаційних робіт експерти компанії «Бізнес Візит». Ми стежимо за всіма оновленнями візового законодавства та запобігаємо будь-яких ускладнень, що виникають на шляху заявника в процесі отримання візи.

Поширені причини відмови

Хороша візова історія — запорука вашого пропуску по всьому світу. Звичайно, мова не йде про одноразові туристичні візи, ситуація стосується більш серйозних віз, на зразок національних, Шенгенської або американської. Безліч заявників, намагаючись оформити візу самостійно, допускають масу помилок, в результаті отримуючи відмови і зіпсовану візову історію. Щоб цього не сталося, прислухайтеся до порад експертів і дотримуйтесь деяких інструкцій:

  1. Не скасовуйте бронь в готелі за фактом отримання позитивного результату. Внаслідок цих дій вашу візу може бути анульовано. Якщо така необхідність все ж виникла, слід обов’язково повідомити про це Консульство, причина, по якій знімається бронь, повинна бути дуже поважною.
  2. Не подавайте неправдиві дані про свою персону і підроблені документи, інакше вас чекає не тільки відмова Консульства, але і занесення др чорного списку, а це загрожує тим, що бажану візу ви не отримаєте ніколи.
  3. Мета вашого візиту до країни повинна бути чіткою, а ще краще, якщо вона підкріплена відповідним документом (запрошення від родичів, ВНЗ, роботодавця, партнерів).
  4. Отримані раніше відмови у візі можуть стати підставою для чергового негативної відповіді. Першу візу краще відкривати до країни, котра лояльно налаштована до видачі віз іноземним громадянам.
  5. Без медичної страховки і фінансових гарантій вам не обійтися, це найважливіші умови для отримання візи.
  6. Правила першого в’їзду до країни і умови перебування в ній не повинні порушуватись, порушення загрожують навіть ануляцією діючої візи.

З цими та іншими нюансами вас ознайомлять професіонали компанії «Бізнес Візит», спростивши вам процес відкриття необхідної візи. Звернення до «Бізнес Візит» — ваша гарантія зведення ризику відмови до мінімуму.

Можливо, вас зацікавить віза до іншої країни Шенгенської угоди:
— Нідерланди (Голландія) >>>
— Норвегія >>>
— Польща >>>

ПлохоНеплохоНормальноХорошоОтлично (1голосів. Оцінка: 5,00 з 5)
Loading...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші послуги Бізнес Візит:
16.10.2018
З «Бен-Гуріона» до Єрусалиму добиратися тепер набагато швидше

Українські туристи і ділові люди, які прибувають в Ізраїльський аеропорт «Ben Gurion», тепер можуть дістатися до Єрусалима трохи швидше. Це стало реальним завдяки відкриттю нової залізничної гілки, що проходить через…

Читати далі
08.10.2018
Європейців запрошують подивитися на Місяць

Так, європейців, дійсно, запрошують на Місяць, проте мова зовсім не про космічний туризм. Поки що жителі європейських міст і туристи, які прибули в Європу, можуть починати звикати до космосу за допомогою…

Читати далі
02.10.2018
Україна розширює список безвізових країн — підписали договір з Уругваєм

Наша держава підписала на рівні міністрів закордонних справ ще одну безвізову угоду. Тепер українці зможуть поїхати без візи ще й до Уругваю. Також уругвайці можуть без отримання візового дозволу відвідати нашу…

Читати далі