25/08/2016

Останні нововведення аеропортів для розваги пасажирів

Останні нововведення аеропортів для розваги пасажирів

Чим зайнятися в аеропорту, коли рейс безнадійно затримується? Або ж вас «вивезли» з готелю настільки завчасно, що ви в уявi встигли за цей час сходити на пляж, покупатися і позасмагати?

infoНайбільш сучаснi аеропорти світу дбають про те, щоб пасажирам не було нудно в очікуванні рейсу! І навіть готові розважити їх, якщо зустрічаючi чому-небудь затримуються. Або до заселення в готель залишилося ще багато часу. Отже, чим же можливо зайнятися в аеропорту?

Топ-7 винахідливих аеропортів

  1. Сеульський аеропорт Інчхон. У столичному аеропорту республіки Корея функціонує справжній каток, де можна покататися на ковзанах. Вартість години – п’ять доларів.
  2. Аеропорт Хамад в місті Доха. Столичний аеропорт Катару запрошує нудьгуючих пасажирів в СПА-салон, де можна поплавати в басейні, зіграти в сквош, пройти сеанс гідротерапії. Знаходиться у готелі, що між конкорсами А / В.
  3. Аеропорт Піза в однойменному італійському місті. Тут можна відвідати салон краси, зробити стрижку, укладку, мелірування. Або хоча б просто вимити голову, якщо очікування рейсу дуже затягнулося.
  4. Аеропорт в німецькому Франкфурті-на-Майні. Авіапасажирам пропонують зайнятися йогою, причому вхід безкоштовний. Зали для йоги обладнані у терміналах №№ 1 і 2.
  5. Аеропорт Штутгарда. Практичні німці рекомендують поєднати очікування рейсу з відвідуванням ресторану, нагородженого мішленовською зіркою, однією з найпрестижніших нагород у сфері HoReCa. Ресторан розташований в терміналі № 1. З вікна відкривається вид на Швабський Альб.
  6. Токійський аеропорт Ханеда. У столичному аеропорту Японії можна відвідати планетарій з романтичною назвою «Сила зірок». Перебуває в міжнародному терміналі, вхід – шість доларів.
  7. Аеропорт Вантаа у Хельсінках. Столичний аеропорт Фінляндії запрошує на виставку картин, розміщених біля виходу на посадку № 37. Експозиція оновлюється щомісяця, вхід безкоштовний.

Загалом, вибирайте будь-який напрямок і літайте з задоволенням! Тим більше, що навіть очікування рейсу, виявляється, може бути приємним і пізнавальним!

Коментарі закриті.

Інші новини
25.12.2019

Напередодні Нового року прийнято будувати плани на рік майбутній. І головне залізничне відомство України не стало порушувати традицію. Компанія поділилася планами розвантажити львівський ж/д вокзал і зробити Скнилів хабом для міжнародних пасажирських потягів. Для цього «Укрзалізниця» планує з’єднати між собою станції Скнилів і Мостиську, яка сьогодні є пунктом пропуску через українсько-польський державний кордон. Також для зручності пасажирів пустять експрес зі… Читати далі

18.12.2019

23 грудня борт азербайджанського перевізника Buta Airways вперше приземлиться у Львові. У подальшому авіаперельоти здійснюватимуться двічі на тиждень, пункт відправлення — аеропорт Гейдара Алієва. Для бронювання вже доступні квитки трьох класів: Budget (безбагажний), Standard (10 кг багажу) і Buta Super (23 кг багажу). З урахуванням того, що маршрут відкривається напередодні різдвяних свят, українці отримали ще одну можливість урізноманітнити зимові канікули:… Читати далі

10.12.2019

Тури в Париж стануть більш різноманітними: в трьох годинах їзди від столиці Франції відкрився новий Національний парк. Тепер вимогливі українські туристи не будуть нарікати, що походи по нескінченних музеях, відвідування кабаре «Мулен Руж» і поїздки за екстримом в «Дісней Ленд» порядком приїлися. Парк розбили в ареалі проживання рідкісних тварин і птахів — диких кішок, чорних лелек, благородних оленів. Тут можна… Читати далі

Послуги Бізнес Візит:
//
viber